Deur Keruingpolder keruing 1000x1800 frame+slot L

Deze stevige tuindeur is gemaakt van onbehandeld bangkirai hout. De planken zijn 18 x 145 millimeter en geschroefd op een stalen frame. Wij kunnen deze deuren uiteraard ook voor u op maat maken. Linksdraaiend, oftewel: als de deur naar u toe open gaat, zitten de scharnieren aan uw linkerkant. Door het stalen frame sluit de deur altijd goed en makkelijk met een minimale werking. De deur wordt compleet geleverd met RVS-deurkrukset, cilinderslot en ophangbeslag. De deur gaat wel 25 tot 30 jaar mee. De deur is door de goede kwaliteit van het hout wat prijziger, maar dit staat weer in verhouding met de lange levensduur van de deur. De deur is zwaar en van goede kwaliteit, dus goede verankering en bevestiging zijn een vereiste.
ruler-combined Selecteer productttype

Niet op voorraad

truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Breedte (mm) 1.800
Lengte (mm) 1.000
Afwerking Geschaafd
Behandeling Hout Onbehandeld
Behandeling metaal Thermisch verzinkt
Kleur metalen deel Zilver
Artikelcategorie Deur bangkirai
Materiaalcode Keruing
Materiaalgroep codes Hout
SKU 341310

Productomschrijving

Deze stevige tuindeur is gemaakt van onbehandeld Keruing hout. De planken zijn 16 x 145 millimeter en geschroefd op een stalen frame. Wij kunnen deze deuren uiteraard ook voor u op maat maken. Linksdraaiend, oftewel: als de deur naar u toe open gaat, zitten de scharnieren aan uw linkerkant. Door het stalen frame sluit de deur altijd goed en makkelijk met een minimale werking.

De deur wordt compleet geleverd met RVS-deurkrukset, cilinderslot en ophangbeslag. De deur gaat wel 25 tot 30 jaar mee. Deze deuren zijn een goed alternatief voor onze Meerpolder deur. De deur is zwaar en van goede kwaliteit, dus goede verankering en bevestiging zijn een vereiste.
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...