Eiken ruw 30x200

Eikenhout staat bekend om de natuurlijke uitstraling. Eiken is van nature heel duurzaam en hoeft niet te worden behandeld om de levensduur te behouden. Eiken verkleurt binnen een jaar naar een egale, grijze kleur. Dit is te voorkomen door het eiken te behandelen met een olie of lazuur.Naast de vergrijzing gaat eikenhout ook scheuren en krom trekken. Dit hoort bij de natuurlijke eigenschappen van deze unieke houtsoort. Gelukkig heeft scheuren of kromtrekken geen invloed op de sterkte of levensduur.Bij de toepassing van eikenhout is het verstandig om altijd RVS bevestigingsmaterialen te gebruiken. IJzeren bevestigingsmaterialen gaan roesten, wat zorgt voor lelijke, donkere vlekken op het hout.
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Prijs:
€ 46,50
Voorraad: 19
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Dikte (mm) 30
Breedte (mm) 200
Afwerking Ruw
Behandeling Hout Onbehandeld
Artikelcategorie Eiken ruw
Materiaalcode Eiken
Materiaalgroep codes Hout
SKU 583000

Productomschrijving

Eikenhout staat bekend om de natuurlijke uitstraling. Eiken is van nature heel duurzaam en hoeft niet te worden behandeld om de levensduur te behouden. Eiken verkleurt binnen een jaar naar een egale, grijze kleur. Dit is te voorkomen door het eiken te behandelen met een olie of lazuur.

Naast de vergrijzing gaat eikenhout ook scheuren en krom trekken. Dit hoort bij de natuurlijke eigenschappen van deze unieke houtsoort. Gelukkig heeft scheuren of kromtrekken geen invloed op de sterkte of levensduur.

Bij de toepassing van eikenhout is het verstandig om altijd RVS bevestigingsmaterialen te gebruiken. IJzeren bevestigingsmaterialen gaan roesten, wat zorgt voor lelijke, donkere vlekken op het hout.
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...