Hardhout gesch. 45x88

Hardhout geschaafde balken of liggers van 45x 88 mm.Angelim Vermelho hout is een tropisch hardhout soort en valt in duurzaamheidsklasse 1. Dit houdt in dat het hout een levensduur heeft van ongeveer 25 jaar. Deze houtsoort is minder bekend, maar heeft veel kwalitatieve eigenschappen. Dit sterke hout kan namelijk zeer goed tegen direct contact met water. Angelim Vermelho is vergelijkbaar met Azobe hardhout qua duurzaamheid. Het hout heeft een fijne gelijkmatige structuur met een sterke kruisdraad, weinig draadverloop en onvolkomenheden als noesten en kwasten. Daarnaast behoudt het hout erg goed zijn vorm. Door de goede sterkte-eigenschappen en hoge duurzaamheid wordt dit hout vaak gebruikt onder vlonders en voor beschoeiingen.
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Prijs:
€ 20,30
Voorraad: 83
Prijs:
€ 25,39
Voorraad: 271
Prijs:
€ 30,46
Voorraad: 43
Prijs:
€ 35,53
Voorraad: 130
Prijs:
€ 40,60
Voorraad: 83
Prijs:
€ 50,75
Voorraad: 262
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Afwerking Geschaafd
Behandeling Hout Onbehandeld
Artikelcategorie Hardhout geschaafd
SKU 214800

Productomschrijving

Hardhout geschaafde balken of liggers van 45x 88 mm.

Angelim Vermelho hout is een tropisch hardhout soort en valt in duurzaamheidsklasse 1. Dit houdt in dat het hout een levensduur heeft van ongeveer 25 jaar. Deze houtsoort is minder bekend, maar heeft veel kwalitatieve eigenschappen. Dit sterke hout kan namelijk zeer goed tegen direct contact met water. Angelim Vermelho is vergelijkbaar met Azobe hardhout qua duurzaamheid. Het hout heeft een fijne gelijkmatige structuur met een sterke kruisdraad, weinig draadverloop en onvolkomenheden als noesten en kwasten. Daarnaast behoudt het hout erg goed zijn vorm. Door de goede sterkte-eigenschappen en hoge duurzaamheid wordt dit hout vaak gebruikt onder vlonders en voor beschoeiingen.

Let op: de kleur van hardhout kan variëren. Per partij kan het hout donker of licht rood/bruin zijn. Voor de kwaliteit maakt dit niet uit. Uiteindelijk zal al het hardhout verkleuren naar een egale kleur grijs.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...