TopLine Bamboo® Bamboe dekdeel 20x180x2200 mm caramel

Referentie: 451822-BAMBOE201802200CARAMEL

De bamboe vlonderplank in de kleur caramel van TopLine Bamboo® is van uitstekende kwaliteit en geeft uw terras een luxe uitstraling. De afmetingen van de plank zijn 20x180x2200mm. Het terrasdeel is medium caramelized geolied waardoor het een warme kleur heeft. De plank kan op twee manieren worden neergelegd dankzij de verschillende zijdes. De plank beschikt over een zijgroef voor eventuele ‘blinde’ bevestiging met clips.

Lees meer over bamboe en het onderhoud.

Product specificaties

Bamboe is een erg duurzame en kwalitatieve houtsoort, die jarenlang mee gaat. Door het samengeperste bamboe zijn de planken erg stevig en sterk. Bij de productie van het hout is gekozen voor de meest milieubewuste manier. De warmte productie komt uit eigen ovens en de arbeidsomstandigheden zijn optimaal.

Selecteer producttype

Productdetails

Materiaalsoort Bamboe
Behandeling Geolied
Kleur Caramel
Dikte d 0-25 mm
Breedte 146-200 mm
Lengte 1500-2500 mm

Selecteer afmetingen

Selecteer het gewenste product
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
TopLine Bamboo® Bamboe dekdeel 20x180x2200 caramel
Prijs: € 43,79
Voorraad: -54

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

De combinatie van de breedte en gegroefde bovenzijde combineren de luxe uitstraling met de praktische voordelen. Een warme kleur, een klassieke ribbel, en een extra brede terrasplank. Met deze gegroefde bamboe terrasplank in de kleur Caramel creëert u een warme vriendelijke sfeer en een rijke uitstraling voor uw bamboe terras.

Bredere terrasplanken betekenen minder naden. Uw bamboe terras lijkt daardoor meer een geheel met een strakke en cleane look. Dat geeft naast rust en ruimte tevens een gevoel van luxe. Less is more.

Deze bamboe terrasplanken zijn geschikt om op elke ondergrond te leggen. Doordat de terrasplanken 2 centimeter dik zijn, zijn ze niet alleen stevig en solide, maar sluiten ze ook goed aan op deuren en tegelvloeren. 

Om vergrijzing van bamboe terrasdelen tegen te gaan, en uw high-end gevoel te behouden, is 2x per jaar onderhoud nodig. Net als papier en andere houtproducten verkleurt bamboe door zonlicht. Gelukkig is dit eenvoudig tegen te gaan door de bamboe terrasdelen in de olie te zetten. Met dat beschermlaagje gaan uw bamboe terrasdelen een leven lang mee.

TopLine Bamboo® is een geregistreerd merk van Solid Bamboo B.V.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

Bamboe | Het verhaal van de houtnerf

Tussenruimte vlonderplanken bepalen

"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.
"Al jaren kom ik bij Van Dorp Hout voor de hoge kwaliteit aan hout in alle soorten en maten. Zeer tevreden over de service en het meedenken bij verschillende projecten! Ik zie graag nog een jarenlange samenwerking tegemoet!"
Gerwin Reijm - Reijm Tuinaanleg
'Complimenten voor de leveringen. Keurig op tijd, alles pal voor de deur gelost. Heerlijk van dat soort leveranciers!'
Perry Landman - GroenGroep Hoveniers Boskoop
'Van Dorp Hout denkt in oplossingen. Als het niet linksom kan, gaan ze kijken of het rechtsom kan. Die nuchterheid komt terug in serieus advies. Nee is ook een antwoord. Ze onderbouwen dat dan en komen altijd met een werkend alternatief.'
Henk Zandee - Allure Tuinen

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2021 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100