Accoya halfhoutsrabat 18x180

Als u een zeer duurzame en exclusieve houtsoort zoekt, dan is Accoya wellicht iets voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam in de manier waarop het wordt geproduceerd, maar ook een verantwoord alternatief voor hardhout. Accoya is zachthout met unieke eigenschappen en heeft daarmee alle voordelen van hardhout. Het halfhoutsrabat heeft een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi.De vloerdelen zijn glad geschaafd en zijn uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting. De werkende maat is 180 mm. Dit is dus de maat die je gebruikt om het aantal m2 of stuks te berekenen.
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Prijs:
€ 139,02
Voorraad: 1
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Dikte (mm) 18
Breedte (mm) 180
Afwerking Geschaafd
Behandeling Hout Onbehandeld
Geverfd Geen
Artikelcategorie Accoya rabat
Materiaalcode Accoya
Materiaalgroep codes Hout
SKU 741800

Productomschrijving

Als u een zeer duurzame en exclusieve houtsoort zoekt, dan is Accoya wellicht iets voor u. Dit hout is niet alleen zeer duurzaam in de manier waarop het wordt geproduceerd, maar ook een verantwoord alternatief voor hardhout. Accoya is zachthout met unieke eigenschappen en heeft daarmee alle voordelen van hardhout. Het halfhoutsrabat heeft een lange levensduur door de azijn-behandeling; boven de grond zijn ze na 50 jaar nog steeds mooi.

De vloerdelen zijn glad geschaafd en zijn uiterst stabiel, dus kennen nagenoeg geen krimp en uitzetting. De werkende maat is 180 mm. Dit is dus de maat die je gebruikt om het aantal m2 of stuks te berekenen.

Accoya is niet goedkoop, maar is dan wel uitsluitend gekweekt in duurzame bossen, altijd in EUTR bossen. De palen zijn glad geschaafd en uiterst stabiel, daardoor kennen ze nagenoeg geen krimp en uitzetting. Deze paal of ligger is door zijn hoge duurzaamheid goed te gebruiken in uw tuin of als afwerking van uw gevel. Een tip: Accoya bevat looizuur, wat reageert op RVS 410 en verzinkte schroeven. Zwarte vlekken kunnen dan een gevolg zijn. Voorkom dit door een speciale grijs gecoate of RVS A2 schroeven te gebruiken.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...