Bamboe dekdeel glad, donker 18x137 sleuf zijkant

Ontdek ons Baboe dekdeel glad, met een elegante donkere tint en een afmeting van 18x137 mm inclusief een subtiele sleuf aan de zijkant. Deze Bamboe vlonderplank biedt een strak en duurzaam ontwerp, dat perfect is voor in uw tuin. De ribbelsctructuur voegt biedt extra grip voor veiligheid en de donkere tint voegt elegantie toe aan uw buitenomgeving, waardoor het perfect is voor zowel moderne als klassieke tuinstijlen.Bestel vandaag uw bamboe dekdeel en geniet van een modern/klassiek en duurzaam project!
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Prijs:
€ 25,95
Voorraad: 193
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Dikte (mm) 18
Breedte (mm) 137
Artikelcategorie Bamboe dekdelen
Materiaalcode Bamboe
Materiaalgroep codes Diverse natuurlijke materialen
SKU 688800

Productomschrijving

Ons prachtige Bamboe dekdeel met een gladde afmerking en donkere tint is voorzien van een subtiele sleuf aan de zijkant. Deze vlonderplank met een afmeting van 18x137 mm is ontworpen om een stak en duurzaam ontwerp aan uw project toe te voegen. 

Unieke kenmerken:
  • Bamboe 
  • Glad oppervlak 
  • Elegante donkere tint
  • Subtiele sleuven aan de zijkant, voor extra stijl.
  • Verhoogde grip voor extra veiligheid, door de ribbelstructuur.
  • Geschikt voor moderne en klassieke tuinstijlen
De fijne ribbelstructuur van deze plank zorgt voor aantrekkingskracht en extra grip voor in uw tuin. De diepe donkere kleur voegt een stuk elegantie toe waardoor het ideaal is voor verschillende tuinstijlen. Creëer een stijlvolle en duurzaam terras met ons Bamboe dekdeel glad, donker 18x137 mm met sleuven aan de zijkant. Bestel vandaag en geniet van de voordelen!
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...