Bangkirai dekdeel 21x145

Het bangkirai hout is onbehandeld. Bangkirai hout is, met zijn goede mechanische eigenschappen en duurzaamheid, een geschikte houtsoort voor toepassingen buiten, in zware constructies. Het hout heeft een levensduur van 25 tot wel 30 jaar. Het hout is glad geschaafd, is geprofileerd en is onbehandeld. De Bangkirai dekdelen zijn gemaakt van loofbomen en zijn goed bewerkbaar. De Bangkirai dekdelen vallen in duurzaamheidsklasse 2 en zijn tweezijdig te gebruiken; een gladde zijde en een zijde met groeven.
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Prijs:
€ 29,04
Voorraad: 2
Prijs:
€ 32,61
Voorraad: 17
Prijs:
€ 36,30
Voorraad: 39
Prijs:
€ 39,87
Voorraad: 113
Prijs:
€ 43,55
Voorraad: 76
Prijs:
€ 47,12
Voorraad: 29
Prijs:
€ 50,81
Voorraad: 180
Prijs:
€ 54,38
Voorraad: 230
Prijs:
€ 58,07
Voorraad: 55
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Dikte (mm) 21
Breedte (mm) 145
Afwerking Geschaafd
Behandeling Hout Onbehandeld
Artikelcategorie Hardhout dekdelen
Materiaalcode Bangkirai
Materiaalgroep codes Hout
SKU 252100

Productomschrijving

Het bangkirai hout is onbehandeld. Bangkirai hout is, met zijn goede mechanische eigenschappen en duurzaamheid, een geschikte houtsoort voor toepassingen buiten, in zware constructies. Het hout heeft een levensduur van 25 tot wel 30 jaar. Het hout is glad geschaafd, heeft sierlijke V-groeven en is onbehandeld. De Bangkirai dekdelen zijn gemaakt van loofbomen en zijn goed bewerkbaar. De Bangkirai dekdelen vallen in duurzaamheidsklasse 2 en zijn tweezijdig te gebruiken; een gladde zijde en een zijde met groeven.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...