Ontdek de voordelen en de prijs van onze prachtige bangkirai planken

Bekijk ons assortiment

Ga jij een prachtige vlonder maken in je tuin? Een mooi tuinscherm plaatsen? Bangkirai planken zijn perfect geschikt voor dit soort klusjes. Deze sterke en duurzame houtsoort heeft veel verschillende voordelen. Zo is het bijvoorbeeld goed bewerkbaar en bestand tegen vocht en schimmel. Bovendien is de prijs van bangkirai planken erg voordelig. Dankzij de duurzaamheid van dit hout heb je er lang plezier van voor een scherpe prijs. Ontdek alle voordelen van de bangkirai planken en lees meer over onze voordelige prijs en uitgebreide service.

De voordelen van onze bangkirai planken

Bangkirai hout is gemaakt van loofbomen, heeft zeer goede mechanische eigenschappen en is erg duurzaam. Het gaat wel 25 tot 30 jaar mee. Daardoor zijn bangkirai planken zeer geschikt voor de toepassing in zware constructies buiten. Denk bijvoorbeeld aan een vlonder of tuinscherm. Bangkirai hout is goed bewerkbaar, vochtbestendig en bestand tegen schimmel. Bovendien is het onderhoudsvriendelijk, als je houdt van de natuurlijke vergrijzing van het hout hoef je er niets aan te doen. Dankzij de fijne houtnerfstructuur en donkergele tot lichtbruine kleur heeft bangkirai hout een stijlvolle en luxe uitstraling. Bovendien zijn onze bangkirai planken glad geschaafd, geprofileerd en onbehandeld. Nieuwsgierig geworden? Ontdek alles over de prijs van onze bangkirai planken.

Ontdek de prijs van bangkirai planken

Onze bangkirai planken en vlonderplanken zijn niet voor niets erg populair. Naast de hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle uitstraling is de prijs ook een pluspunt. Zo koop je al bangkirai planken voor je vlonder vanaf €36,11 per stuk. Wanneer je bangkirai planken geschaafd gaat kopen kun je rekenen op een prijs van €21,15 per stuk voor een plank van 16 x 145 mm en een prijs van €14,48 voor een plank van 18 x 95 mm. Dankzij de duurzaamheid van bangkirai hout heb je lang plezier van de planken voor een voordelige prijs.

Profiteer van onze service

Ben jij op zoek naar bangkirai planken voor een voordelige prijs? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze specialisten geven jou alle tips die je nodig hebt. Daardoor kun jij de geschikte bangkirai planken voor jouw klus bestellen. Dit kan eenvoudig en snel in onze webshop. Je kunt kiezen voor afhalen op onze locatie in Zoetermeer of bezorging. Wanneer je een grote bestelling plaatst komen wij de producten met ons eigen vervoer afleveren op locatie. In dat geval nemen wij na je bestelling contact op om een aflevermoment af te spreken. Heb je een kleinere bestelling gedaan? Dan wordt je pakket met PostNL bezorgd. Wij zorgen ervoor dat je snel verder kunt met je klus. Het monteren van de bangkirai planken liever uitbesteden? Neem eens een kijkje in onze lijst met geschikte hoveniers.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...