Bevelsiding planken voor elk project

Bekijk ons assortiment

Ga jij binnenkort potdekselen? Dan is het belangrijk om goed na te denken over het soort planken wat je gaat gebruiken. Je hebt namelijk veel opties. Ga jij voor gewone potdekselplanken, Zweeds rabat, halfhouts rabat of bevelsiding planken? Wij vertellen jou alles over de voordelen van deze planken en wat je allemaal in ons ruime assortiment kunt vinden. Zodra jij eruit bent helpen wij jou graag verder met persoonlijk advies en een snelle levering van je bestelling.

Potdekselen: wat zijn je opties?

Potdekselen is erg populair. Steeds meer mensen potdekselen hun gevel, tuinhuis, overkapping, schutting en meer. Als het om potdekselen gaat zou je gewone houten planken kunnen gebruiken, maar er zijn meer opties. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

  1. Zweeds rabat
    Zweeds rabat planken hebben aan de ene kant een geul en aan de andere kant een geschulpte rand. Daardoor vallen de planken netjes in elkaar. Er ontstaat een mooi overlappend geheel met een authentieke Zweedse uitstraling.
  2. Halfhouts rabat
    Halfhouts rabat planken werken hetzelfde als Zweeds rabat. Het verschil is dat er een kleine uitsparing tussen de planken zichtbaar blijft. Door de mooi rond afgewerkte planken geeft dit een prachtige uitstraling.
  3. Bevelsiding
    Bevelsiding planken nemen geleidelijk af in dikte. Door deze mooie planken te gebruiken kom je qua resultaat terecht tussen potdekselplanken en Zweeds rabat. Een mooie tussenoplossing wanneer je het beste van beide wilt!

Ons assortiment bevelsiding planken

Ons ruime assortiment bevelsiding planken bestaat uit verschillende producten. Je kunt kiezen uit de houtsoorten accoya, vuren, lariks/douglas of western red cedar. Iedere houtsoort heeft zo zijn eigen kwaliteiten en kleur. Ook hebben wij wit en zwart gespoten bevelsiding planken in onze webshop. Voor ieder project is er een passend product! Wanneer je liever voor kant en klaar kiest kun je bijvoorbeeld ook een complete bevelsiding tuindeur bestellen. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering.

Persoonlijk advies

Weet jij niet precies welke planken je het beste kan gebruiken om te potdekselen? Heb je nog vragen over onze bevelsiding planken? Neem gerust contact op voor persoonlijk advies. De professionals van Van Dorp Hout helpen jou graag en nemen de tijd om jou te voorzien van tips. Zodra je eruit bent kun je de producten online bestellen. Je kunt ze ophalen of snel thuis laten bezorgen. Bij grote bestellingen kiezen wij voor afleveren op locatie met ons eigen vervoer. Dat is pas service!

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...