Prachtige houten bekleding voor je buitenmuur

Bekijk onze gevelbekleding

Wil jij ook zulke prachtige houten bekleding op je buitenmuur? Dit kan je huis een prachtige luxe en natuurlijke uitstraling geven. Maak je keuze uit ons ruime assortiment hout en creëer de gevelbekleding van je dromen. Wij bezorgen je bestelling graag op locatie met ons eigen vervoer. Lees alles over houten bekleding voor je buitenmuur en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Houten bekleding op je buitenmuur

Houten bekleding op de buitenmuur van je huis wordt steeds populairder. Dat is niet zo gek, houten gevelbekleding geeft een prachtige luxe en natuurlijke uitstraling aan je huis. Bovendien wordt je gevel beschermd tegen allerlei weersomstandigheden. Wanneer je voor houten bekleding op je buitenmuur gaat kun je kiezen uit planken van verschillende breedtes en diktes. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de planken verticaal of horizontaal te monteren op je buitenmuur. Door veel of juist weinig ruimte tussen de planken te laten creëer je verschillende stijlen. Pas de bekleding van je buitenmuur geheel aan naar jouw smaak en geniet van het prachtige resultaat.

Ons assortiment hout voor gevelbekleding

Als het om de bekleding van je buitenmuur gaat hebben wij een zeer ruim assortiment hout. Kies bijvoorbeeld voor thermisch gemodificeerd ayous hout, hoogwaardige bangkirai planken of geïmpregneerd lariks/douglas hout. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in materiaal, kleur, lengte, breedte, dikte en behandeling van de houten planken. Wanneer je planken gaat uitkiezen kun je gaan voor standaard potdekselplanken, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om voor een rhombusprofiel of rabatdelen te gaan. Laat je creativiteit de vrije loop en stel de bekleding van je buitenmuur samen naar jouw wensen.

Kies voor afhalen of bezorgen

Heb jij prachtig hout uitgekozen voor de bekleding van je buitenmuur? Bestel het eenvoudig online in onze webshop. Je kunt na de bestelling kiezen voor afhalen of bezorgen. Afhalen is mogelijk op onze locatie in Zoetermeer. Wanneer je voor bezorgen kiest komen wij je bestelling graag op locatie afleveren met ons eigen vervoer. Wij nemen in dat geval contact met jou op om een aflevermoment af te spreken. Voor je het weet heb jij het hout in huis!

Persoonlijk advies

Wil jij weten welk soort bekleding geschikt is voor jouw buitenmuur? Heb je vragen voor ons? Wij voorzien jou graag van persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op zodat een van onze professionals jou verder kan helpen. Daarna heb jij voldoende tips en informatie om een weloverwogen keuze te maken. Bestel het hout vervolgens eenvoudig online in onze webshop. Dan kun jij snel starten met het monteren van de gevelbekleding.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...