Geïmpregneerd hout beitsen

Bekijk ons assortiment

Bent u op zoek naar meer informatie over geïmpregneerd hout beitsen? Bij geïmpregneerd hout gaat het vaak over vurenhout of grenenhout. Deze houtsoort is onbehandeld niet duurzaam. Maar door het impregneren van het hout wordt het duurzamer en gaat het ongeveer 10 tot 15 jaar mee. Om het hout mooi te houden is het verstandig dit zelf ook nog te behandelen. Dit kan met verf, olie of beits.

Geïmpregneerd hout behandelen

Hout krijgt buiten veel te verduren, de weersomstandigheden verteren langzaam het hout. Geïmpregneerd hout beitsen is daarom belangrijk om het hout goed te beschermen wilt u er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Door geïmpregneerd hout te behandelen met beits blijft het hout beter beschermd, zo behoudt het langer zijn frisse look. Wilt u dat de houtnerf zichtbaar blijft en het hout zijn natuurlijk uitstraling behoudt? Behandel dan uw hout met beits (of olie). Ontdek meer over verf en beits.

Geïmpregneerd hout behandelen met beits

Beits biedt optimale bescherming tegen vocht, houtrot, schimmel en algen. Ook zijn er beits soorten die tegen uv straling beschermen om vergrijzing te vertragen. Het mooie aan beits is dat de vloeistof vaak kleurloos is waardoor het hout zijn natuurlijke uiterlijk behoudt. Ook is er beits met kleur verkrijgbaar. Vaak is hout namelijk niet helemaal gelijk van kleur, met gekleurde beits trekt u dit gelijk en komt de kleur nog mooier naar voren. Door het hout één keer in de 3/7 jaar te behandelen met meerdere lagen beits blijft het hout mooi en gaat het langer mee.

Beits bestellen

Wij zijn gespecialiseerd als houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de GWW sector. Bij ons kunt u terecht voor al uw hout voor buitentoepassingen. Ook besteld u bij ons beitsen en kwasten van hoge kwaliteit. Bekijk onze beitsen.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...