Geïmpregneerd vuren hout voor jouw project

Bekijk ons assortiment

Geïmpregneerd vuren hout is niet voor niets zo populair. Ieder project kun je tot een prachtig eindresultaat brengen met deze houtsoort. Ga je een overkapping, blokhut of tuinmeubel maken? Vuren hout is de oplossing volgens onze professionals. Ontdek alle voordelen van geïmpregneerd vuren hout en waar je het allemaal voor kunt gebruiken. Lees ook hoe wij jou verder kunnen helpen met persoonlijk advies en uitgebreide service.

Wat wordt jouw volgende project?

Geïmpregneerd vuren hout is ideaal om in de tuin te gebruiken. Weet jij al wat jouw volgende project wordt? Gebruik ons vuren hout bijvoorbeeld voor het maken van een blokhut, tuinhuis, overkapping, tuinmeubel of bloembak. Niet alleen in de tuin, maar ook in de bouw en voor doe-het-zelf-klusjes is geïmpregneerd vuren zeer geschikt. Dankzij de veelzijdige toepassingsmogelijkheden is dit hout zeer populair. Wij begrijpen dat wel, met geïmpregneerd vuren hout kun je altijd rekenen op een prachtig resultaat van jouw project!

De voordelen van geïmpregneerd vuren hout

Vuren hout is afkomstig van de fijnspar, een boom die voornamelijk in Europa groeit. Het hout laat zich makkelijk bewerken en is bovendien relatief goedkoop. De kleur van vuren hout is mooi lichtgeel. Bij geïmpregneerd vuren blijft deze kleur goed behouden. Naast het behouden van de kleur zorgt impregneren er ook voor dat het hout beschermd is tegen schimmels, houtrot en schade van insecten. Dat is wel zo belangrijk wanneer je het hout in de tuin gaat gebruiken.

Bestel online en profiteer van onze service

Wil jij ook iets moois gaan maken van geïmpregneerd vuren hout? Bekijk het volledige assortiment planken, rabatdelen, tuinpalen en meer in onze webshop. Bestel eenvoudig online en kies voor afhalen in Zoetermeer of bezorgen. Wanneer je voor bezorgen kiest komen wij de bestelling graag op locatie afleveren met ons eigen vervoer. Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze professionals staan voor jou klaar met alle tips die je nodig hebt.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...