Geschaafd lariks hout: ideaal voor jouw klus!

Bekijk ons assortiment

Denk jij erover om geschaafd lariks hout te gebruiken voor je volgende project? Wij hebben goed nieuws, dit is een uitstekende en duurzame keuze. Naast het mooie uiterlijk van dit hout profiteer je van nog meer voordelen. Bovendien is lariks hout perfect buiten toe te passen, bijvoorbeeld in een overkapping of als gevelbekleding. Nieuwsgierig geworden? Lees alles over de voordelen van geschaafd lariks hout en ontdek waar je deze houtsoort voor kunt gebruiken.

De voordelen van geschaafd hout

Geschaafd hout heeft verschillende voordelen ten opzichte van fijnbezaagd hout. Fijnbezaagd hout heeft over het algemeen een robuust uiterlijk met een ruw oppervlak. Dit soort hout kan ook splinters bevatten. Fijnbezaagd hout wordt ongedroogd gezaagd. Dit betekent dat er de eerste weken na montage wat schimmel op het hout kan ontstaan door het vocht. Dit is er echter gemakkelijk af te vegen. Geschaafd lariks hout wordt voor het schaven gedroogd. Je kunt geschaafd hout met een gerust hart hanteren zonder splinters op te lopen. Dit soort hout is maatvast en eenvoudig te verven. Kies jij ook voor geschaafd lariks hout? Ontdek de mogelijkheden van deze houtsoort.

Geschaafd lariks voor jouw klus

Lariks hout heeft een mooie gele kleur en kan noesten en kwasten bevatten. Dit geeft het hout een prachtige uitstraling. Lariks is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Het sterk harshoudende hout is minder gevoelig voor schimmels en rotten. Door het hars wordt deze houtsoort alleen maar harder naarmate de tijd verstrijkt. Hierdoor is lariks hout een duurzame keuze. Geschaafd lariks hout wordt veel buiten gebruikt. Maak er bijvoorbeeld een mooie overkapping mee of gebruik het voor kozijnen, gevelbekleding, trappen en meer.

Bestel eenvoudig online

Geschaafd lariks hout kun je eenvoudig online bestellen op onze website. Nadat je besteld hebt kun je kiezen voor afhalen of bezorgen. Afhalen is mogelijk op onze locatie in Zoetermeer. Wanneer je voor bezorgen kiest leveren wij grote bestellingen met ons eigen vervoer af op locatie. In dat geval nemen wij contact met jou op om een aflevermoment af te spreken. Heb je nog wat vragen voor ons? Neem dan gerust contact op. Als gespecialiseerde houtleverancier staan wij voor jou klaar met alle tips die je nodig hebt. Dan kun jij snel verder met je klus!

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...