Hardhouten schot 20x600 incl. doek

Angelim Vermelho hout is een tropisch hardhout soort en valt in duurzaamheidsklasse 1. Dit houdt in dat het hout een levensduur heeft van ongeveer 25 jaar. Deze houtsoort is minder bekend, maar heeft veel kwalitatieve eigenschappen. Dit sterke hout kan namelijk zeer goed tegen direct contact met water. Deze schotten zijn uit voorraad leverbaar in verschillende hoogten en lengtes en voorzien van doek.Wij kunnen deze ook voor u op de gewenste maat produceren
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Prijs:
€ 94,88
Voorraad: 56
Prijs:
€ 113,85
Voorraad: 78
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Afwerking Ruw
Behandeling Hout Onbehandeld
Artikelcategorie Beschoeiingsschotten
Materiaalcode Meerdere materialen
Materiaalgroep codes Meerdere / samengesteld
SKU 280600

Productomschrijving

Angelim Vermelho hout is een tropisch hardhout soort en valt in duurzaamheidsklasse 1. Dit houdt in dat het hout een levensduur heeft van ongeveer 25 jaar. Deze houtsoort is minder bekend, maar heeft veel kwalitatieve eigenschappen. Dit sterke hout kan namelijk zeer goed tegen direct contact met water. Deze schotten zijn uit voorraad leverbaar in verschillende hoogten en lengtes en voorzien van doek.

Angelim Vermelho is vergelijkbaar met Azobe hardhout qua duurzaamheid. Het hout heeft een fijne gelijkmatige structuur met een sterke kruisdraad, weinig draadverloop en onvolkomenheden als noesten en kwasten. Daarnaast behoudt het hout erg goed zijn vorm. Door de goede sterkte-eigenschappen en hoge duurzaamheid wordt dit hout vaak gebruikt als onderconstructie voor vlonders en wanden van overkappingen.
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...