Bent u opzoek naar een bedrijf dat hout in Voorschoten levert, om te gebruiken voor uw klus in de tuin of ergens anders buiten? Samen met Van Dorp Hout lukt het. Van een schutting zetten, een vlonder maken tot een nieuwe tuindeur plaatsen, we geven u het beste advies en zorgen ervoor dat u met de beste buitenproducten aan de slag gaat. We luisteren naar uw wens en het verhaal erachter tot we elkaar begrijpen. Onze specialisten denken uw wensen uit tot in detail. We selecteren zorgvuldig hout van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze grote voorraad kunnen we meteen aan de slag. Van precieze verwerking tot nette en vlotte levering. 

Hout in Voorschoten laten leveren

U kunt zowel als particulier als bedrijf terecht bij Van Dorp Hout. Als u hout in Voorschoten nodig heeft vanuit uw bedrijf, zijn we meer dan alleen een leverancier. We dragen zorg voor kwaliteit. We zijn de nummer 1 in maatwerk en u krijgt advies van een echte vakman. We hebben alles op één locatie. Bedrijven die voor het eerst kwamen, zijn inmiddels al jarenlang vaste klant bij Van Dorp Hout. Dit danken we onder andere aan de hoge kwaliteit van het hout en alle verschillende soorten en maten.

Snelle afhandeling en uitstekende kwaliteit

Maar ook als particulier bent u uiteraard van harte welkom bij Van Dorp Hout. Als u hout in Voorschoten nodig heeft, omdat u bijvoorbeeld uw tuin gaat opknappen, staan we u graag bij. We zorgen voor snelle afhandeling van bestellingen, ons deskundige personeel geeft u passend advies en we hebben altijd goede kwaliteit producten. Tevens helpen we u graag bij het aandragen van specifieke oplossingen voor uitdagingen in uw tuin.

Van losse palen en planken tot complete tuinschermen en tuindeuren

We hebben een enorm assortiment soorten en maten hout. Zo hebben we altijd alles op voorraad voor uw klussen. Zo kunt u bij het plaatsen van een schutting kiezen uit zacht- en hardhouten tuinschermen of gaan voor een natuurlijke afscheiding. Ook hebben we diverse typen beschoeiingen, zoals poortjes, hard- en zachthouten tuindeuren. Daarnaast hebben we een aantal kant-en-klare producten zoals speeltoestellen voor de kinderen, blokhutten voor urenlang vermaak en plantenbakken en meubelen. Om het plaatje compleet te maken, leveren we niet alleen uw hout in Den Haag, maar bijvoorbeeld ook losse kunststof palen en planken. We hebben diverse categorieën op onze website waar u uw producten kunt bekijken en vergelijken.

  • Schutting
  • Deuren
  • Vlonders
  • Beschoeiing
  • Hout
  • Plaatmateriaal
  • IJzerwaren
  • Toebehoren
  • Kunststof
  • Kant & klaar

Hout op maat laten zagen indien gewenst

Naast alle bovengenoemde voordelen, keuzes en hulp, hebben we uiteraard veel soorten materialen. Zo verkopen we bijvoorbeeld diverse soorten plaatmaterialen. Die zagen wij, indien gewenst, voor u op maat. Het is van belang de plaatmaterialen op de juiste wijze te verwerken en zorgvuldig in het werk aan te brengen. Houten plaatmateriaal levert dan een optimale bijdrage aan een hoogwaardige kwaliteit van bouwen, met een lange levensduur. Het eventueel op maat zagen, geldt naast plaatmaterialen, uiteraard ook voor al onze andere houtproducten met een buitentoepassing.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan hoveniers, tuinarchitecten en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...