Houthandel in Alphen aan den Rijn

Bent u opzoek naar een houthandel in Alphen aan den Rijn? Bij Van Dorp Hout bent u verzekerd van de beste kwaliteit producten en kundig advies van onze specialisten. Van een schutting zetten, een vlonder maken tot een nieuwe tuindeur plaatsen, we geven u het beste advies en zorgen ervoor dat u met de beste buitenproducten aan de slag gaat. We luisteren naar uw wens en het verhaal erachter tot we elkaar begrijpen. Onze specialisten denken uw wensen uit tot in detail. We selecteren zorgvuldig hout van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze grote voorraad kunnen we meteen aan de slag. Van precieze verwerking tot nette en vlotte levering.

Houthandel in Alphen aan den Rijn voor uw bedrijf

U kunt zowel als particulier als bedrijf terecht bij Van Dorp Hout. Als u een ervaren houthandel in Alphen aan den Rijn zoekt, bent u bij Van Dorp Hout aan het juiste adres. We zijn meer dan alleen een leverancier. We dragen zorg voor kwaliteit. We zijn de nummer 1 in maatwerk en u krijgt advies van een echte vakman. We hebben alles op één locatie. Bedrijven die voor het eerst kwamen, zijn inmiddels al jarenlang vaste klant bij Van Dorp Hout. Dit danken we onder andere aan de hoge kwaliteit van het buitenhout en alle verschillende soorten en maten. We zorgen voor snelle afhandeling van bestellingen, ons deskundige personeel geeft u passend advies en we hebben altijd goede kwaliteit producten. Tevens helpen we u graag bij het aandragen van specifieke oplossingen voor uitdagingen in een van uw projecten.

Van losse palen en planken tot complete tuinschermen en tuindeuren


We hebben een enorm assortiment soorten en maten hout. Zo hebben we altijd alles op voorraad voor uw klussen. Zo kunt u bij het plaatsen van een schutting kiezen uit zacht- en hardhouten tuinschermen of gaan voor een natuurlijke afscheiding. Ook hebben we diverse soorten plaatmateriaal, voor binnen en buiten. Daarnaast hebben we een aantal kant-en-klare producten zoals speeltoestellen voor de kinderen, blokhutten voor urenlang vermaak en plantenbakken en meubelen. Om het plaatje compleet te maken, leveren we als houthandel niet alleen uw hout in Den Haag op locatie, maar ook kunststof onderdelen zoals losse planken en palen, vlonders en beschoeiing. We hebben diverse categorieën op onze website waar u uw producten kunt bekijken en vergelijken.

  • Schutting
  • Deuren
  • Vlonders
  • Beschoeiing
  • Hout
  • Plaatmateriaal
  • IJzerwaren
  • Toebehoren
  • Kunststof
  • Kant & klaar

Op maat laten zagen bij onze houthandel

Naast alle bovengenoemde voordelen, keuzes en hulp, hebben we uiteraard veel soorten materialen als houthandel vlakbij Alphen aan den Rijn. Zo verkopen we bijvoorbeeld diverse soorten plaatmaterialen. De zagen wij, indien gewenst, voor u op maat. Het is van belang de plaatmaterialen op de juiste wijze te verwerken en zorgvuldig in het werk aan te brengen. Houten plaatmateriaal levert dan een optimale bijdrage aan een hoogwaardige kwaliteit van bouwen, met een lange levensduur. Het eventueel op maat zagen, geldt naast plaatmaterialen, uiteraard ook voor al onze andere houtproducten.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan hoveniers, tuinarchitecten en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...