Kastanje hekwerk 1050x4600 (latafstand 5 cm)

Kastanje poort 1000x1000 incl. beslag en 2 palen.De poort is gemaakt van gekloofd Kastanjehout, die verbonden zijn door duurzame, zachthouten balken. In combinatie met onze kastanje palen goed geschikt om te gebruiken als looppoort in een natuurlijke afrastering voor dierenweide of tuin.
Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Kastanje hekwerk 1050x4600 (latafstand 5 cm)
Prijs:
€ 177,65
Voorraad: 3
Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Diameter (mm) 0
Dikte (mm) 0
Breedte (mm) 1050
Lengte (mm) 4600
Afwerking Met schors
Behandeling metaal Thermisch verzinkt
Kleur metalen deel Zilver
Artikelcategorie Hekken kastanje
Materiaalcode Tamme kastanje
Materiaalgroep codes Hout
SKU 909310

Productomschrijving

Kastanje poort 1000x1000 incl. beslag en 2 palen.

De poort is gemaakt van gekloofd Kastanjehout, die verbonden zijn door duurzame, zachthouten balken. In combinatie met onze kastanje palen goed geschikt om te gebruiken als looppoort in een natuurlijke afrastering voor dierenweide of tuin.

Kastanje is een duurzame houtsoort (duurzaamheidsklasse 2) en wordt vaak gebruikt voor afrasteringen. Het hout heeft een natuurlijke uitstraling en is onbehandeld toepasbaar, ook in de grond. Kastanje heeft een matig fijne tot grove nerf en heeft meestal een rechte draad. Het hout werkt lang na, maar eenmaal droog behoudt het zijn vorm. Het hout is fijnvezelig en zeer goed bestand tegen vocht. Het lijkt in dat opzicht op eikenhout, maar is lichter in gewicht en laat zich makkelijker bewerken

 

Search engine powered by ElasticSuite