Kastanjehouten hek: dé natuurlijke afrastering

Bekijk ons assortiment

Ben je in het bezit van een dierenweide die je wilt afrasteren of ben je op zoek naar een laag hek om jouw tuin te omheinen? Dan is een kastanjehouten hek dé uitgelezen keuze voor jou. Deze natuurlijke en zeer duurzame afrastering past bij elke omgeving en heeft daarnaast ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs. Van Dorp Hout heeft verschillende kastanjehouten hekken op rollen van verschillende lengtes in in diverse hoogtes leverbaar. Ook verkopen wij palen die perfect passen bij een kastanjehouten hek en bieden we kastanjehouten poorten en palen aan welke speciaal ontworpen zijn voor een kastanjehouten hekwerk. Wil je meer weten over deze producten? Lees dan snel verder, we vertellen je er alles over!

Waarom kiezen voor een kastanjehouten hek?

De voornaamste reden dat je zou kiezen voor een kastanjehouten hek is de levensduur. Dit hekwerk heeft namelijk een enorm lange levensduur, zelfs zonder behandeling. Gemiddeld gaat een kastanjehouten hek zo’n 15 tot 20 jaar mee! Zelfs de slechtste weersinvloeden zoals vorst, zon en regen hebben geen negatieve invloed op de levensduur van dit hekwerk. Sterker nog, het heeft een positief effect: het hekwerk zal namelijk dankzij de blootstelling aan weersinvloeden een steeds meer landelijke en natuurlijke uitstraling krijgen! Het hout is naast de lange levensduur ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk, een behandeling - om bijvoorbeeld de levensduur te verlengen - is dus niet persé nodig.

Een ander groot bijkomend voordeel heeft te maken met de plaatsing van het hekwerk. Doordat de hekpaaltjes met elkaar verbonden zijn door middel van gevlochten ijzerdraad, is dit hek zeer flexibel te plaatsen. Of je nu een ronde bocht wilt creëren of een hoek wilt afrasteren, het kan allemaal! Je kunt gewoon jouw afrastering invullen precies zoals jij het voor ogen hebt. Handig

Welke palen en poort passen bij een kastanjehouten hek?

We snappen dat je de best passende palen en poort wilt gebruiken voor jouw kastanjehouten hek. Logisch ook, want een betonnen paal zou hier immers niet bij staan. Daarom heeft Van Dorp Hout ook een kastanjehouten poort en kastanjehouten palen in het assortiment. Deze producten zijn naadloos afgestemd op ons kastanjehouten hek en leveren samen gecombineerd een weergaloos eindresultaat op! En het beste van dit alles is: de beschikbare maten komen exact overeen met die van onze kastanjehouten hekken. Weet je niet helemaal zeker wat de maten van jouw palen of poort moeten zijn voor jouw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag op weg!

Deze maten kunnen wij leveren

Omdat geen enkel hekwerk hetzelfde is, begrijpen we dat je vooraf goed wilt weten waar je aan toe bent. Daarom lichten we in onderstaande afbeelding toe welke afmetingen wij kunnen leveren, inclusief prijs! Geen gedoe met offertes dus, je ziet gelijk de mogelijkheden en of er een variant voor jou tussen zit. Wist je trouwens dat wij gratis verzenden vanaf € 1.000,- euro?

Wil je vrijblijvend advies van dé houtspecialist?

Hebben we je overtuigd waarom je een kastanjehouten hek als afrastering zou gebruiken voor jouw dierenweide of tuin? Goed om te horen, wacht dan ook zeker niet langer en bestel jouw houten hekwerk direct online! Vergeet hierbij ook niet een kastanjehouten poort en palen mee te bestellen zodat je ook daadwerkelijk direct aan de slag kunt. Twijfel je nog of dit hekwerk iets voor jou is of hoe je dit hek het beste kunt plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in. Onze specialisten delen graag hun jarenlange expertise met je zodat jij zonder zorgen aan je klus kunt beginnen. 

Wist je trouwens dat je op onze website nog veel meer handige informatie kunt vinden? Zo kun je veel PDF’s vinden met verwerkingsinstructies en geven we graag praktische tips, bijvoorbeeld in onze blogs of door middel van onze handige video’s. Dit allemaal zodat jij zo goed mogelijk aan jouw klus kunt beginnen.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...