Filter op

Prijs
Manufacturers
Kenmerk
Kleur
Lengte
Breedte
Dikte
Filter

KLP beschoeiing

Nieuw: KLP Rapid Retain beschoeiingspanelen.  Het beschoeiingssysteem bestaat uit panelen en combi-palen. Door de hoge stijfheid van de panelen kan de beschoeiing met behulp van een kraan in de grond gedrukt worden.Het innovatieve schotprofiel zorgt voor horizontale en verticale stijfheid. Dit terwijl het schot nog onder de 25 kg blijft bij 1 meter schothoogte en 2.1 meter schotlengte. Met name de ijzersterke koppeling van de schotten is uniek in het ontwerp, waardoor het niet meer nodig is om de palen exact op het verbindingspunt van de panelen te plaatsen. Aannemers kunnen de beschoeiing veel sneller installeren, omdat ze de palen en panelen nu in één gang kunnen plaatsen. Afhankelijk van de grondslag kunnen zelfs plaatsingsafstanden van 1 paal per meter gehaald worden. Projecten kunnen dus sneller en goedkoper opgeleverd worden. KLP® RapidRetain wordt vervaardigd uit gerecycled kunststof en heeft een minimale technische levensduur van 50 jaar. Het materiaal rot niet, loogt geen schadelijke stoffen uit naar het milieu en wordt niet aangetast door UV licht. Het materiaal is ook nog te plaatsen bij vorst, zonder kans op breuk. Download hier de folder KLP® RapidRetain beschoeiing. Download hier de folder KLP® Prowal beschoeiing.

Kunststof - KLP beschoeiing

KLP damwand

300 cm

De KLP kunststof damwand biedt een duurzame oplossing...

KLP damwand glasvezelversterkt

300 cm

De KLP kunststof damwand biedt een duurzame oplossing...

KLP Rapid Retain Panel

210, 210, 210 cm

Kunststof beschoeiingspanelen. Door de hoge stijfheid...

"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.
"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers
'Van Dorp Hout denkt in oplossingen. Als het niet linksom kan, gaan ze kijken of het rechtsom kan. Die nuchterheid komt terug in serieus advies. Nee is ook een antwoord. Ze onderbouwen dat dan en komen altijd met een werkend alternatief.'
Henk Zandee - Allure Tuinen
'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

                  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2023 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100