Filter op

Prijs
Manufacturers
Kenmerk
Kleur
Lengte
Breedte
Dikte
Filter

KLP beschoeiing

Nieuw: KLP Rapid Retain beschoeiingspanelen.  Het beschoeiingssysteem bestaat uit panelen en combi-palen. Door de hoge stijfheid van de panelen kan de beschoeiing met behulp van een kraan in de grond gedrukt worden.Het innovatieve schotprofiel zorgt voor horizontale en verticale stijfheid. Dit terwijl het schot nog onder de 25 kg blijft bij 1 meter schothoogte en 2.1 meter schotlengte. Met name de ijzersterke koppeling van de schotten is uniek in het ontwerp, waardoor het niet meer nodig is om de palen exact op het verbindingspunt van de panelen te plaatsen. Aannemers kunnen de beschoeiing veel sneller installeren, omdat ze de palen en panelen nu in één gang kunnen plaatsen. Afhankelijk van de grondslag kunnen zelfs plaatsingsafstanden van 1 paal per meter gehaald worden. Projecten kunnen dus sneller en goedkoper opgeleverd worden. KLP® RapidRetain wordt vervaardigd uit gerecycled kunststof en heeft een minimale technische levensduur van 50 jaar. Het materiaal rot niet, loogt geen schadelijke stoffen uit naar het milieu en wordt niet aangetast door UV licht. Het materiaal is ook nog te plaatsen bij vorst, zonder kans op breuk. Download hier de folder KLP® RapidRetain beschoeiing. Download hier de folder KLP® Prowal beschoeiing.

Kunststof - KLP beschoeiing

KLP damwand

300, 300 cm

De KLP kunststof damwand biedt een duurzame oplossing...

KLP Rapid Retain Panel

210, 210, 210 cm

Kunststof beschoeiingspanelen. Door de hoge stijfheid...

"Wij werken graag met de houtproducten van Van Dorp Hout! Kwalitatief mooi hout, gemakkelijk te bestellen, keurig afgeleverd en altijd behulpzaam met werkvoorbereiding bij de meer uitdagende bouwwerken."
Vincent Twigt - Schollevaart Hoveniers
"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers
"Sinds kort (2020, red) ben ik met mijn Hoveniersbedrijf klant bij van Dorp hout. Naast een goede service hebben ze voor mij een buitenverblijf met zadeldak ontworpen, geproduceerd en als prefab pakket geleverd (Heb zelfs tijdens het productie proces in de werkplaats kunnen kijken). Ik ben blij verrast met de hoge kwaliteit die zij hebben geleverd."
Ed Kleinvelderman - Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed
'Complimenten voor de leveringen. Keurig op tijd, alles pal voor de deur gelost. Heerlijk van dat soort leveranciers!'
Perry Landman - GroenGroep Hoveniers Boskoop

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

              Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2022 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100