Lariks/douglas halfhoutsrabat fijnbezaagd/glad 18x175

Onze Lariks/Douglas halfhoutsrabat - fijnbezaagd en glad met een afmeting van 19x175 mm, is de perfecte keuze voor duurzaamheid. Dit houtproduct biedt talloze mogelijkheden voor het bekleden van gevels, schuttingen en meer.Lariks/Douglas staat bekend om de natuurlijke weerstand tegen rot en insecten wat zorgt voor een langere levensduur. Het fijnbezaagde oppervlak geeft een prachtige uitstraling en maakt installatie een fluitje van een cent.Bestel vandaag nog en creëer een tijdloze en aantrekkelijke uitstraling voor uw project.
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Prijs:
€ 14,25
Voorraad: 249
Prijs:
€ 19,00
Voorraad: 500+
Prijs:
€ 23,75
Voorraad: 500+
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Afwerking Geschaafd
Behandeling Hout Onbehandeld
Geverfd Geen
Artikelcategorie Lariks/douglas rabat en prof
Materiaalcode Douglas
Materiaalgroep codes Hout
SKU 541800

Productomschrijving

Ontdek onze hoogwaardige Lariks/Douglas halfhoutsrabat, fijnbezaagd en glad, met een afmeting van 19x175 mm. Dit houtproduct biedt vele oplossingen voor het bekleden van gevels, schuttingen en meer, waardoor het ideaal is voor een duurzame toepassing.

Unieke eigenschappen:

  • Natuurlijke duurzaamheid: Lariks/Douglas staat bekend om zijn natuurlijke weerstand tegen rot en insecten, wat resulteert in een verlengde levensduur.
  • Gemakkelijke installatie: Het fijnbezaagde oppervlak van deze rabatdelen biedt een prachtige uitstraling en maakt het installeren moeiteloos.
  • Tijdloze schoonheid: Geef uw project een tijdloze en aantrekkelijke uitstraling met ons Lariks/Douglas fijnbezaagd en glad halfhoutsrabat.

Geef uw project gemak, duurzaamheid en schoonheid die het verdient. Bestel en transformeer uw buitenruimte met onze hoogwaardige rabatdelen.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...