Cobra clips voor het bevestigen van terrasplanken

Wilt u uw terrasplanken op een eenvoudige maar effectieve manier bevestigen? Dan zijn de cobra clips de ideale uitkomst voor u. Doordat de cobra clips discreet gemonteerd worden met verzonken schroeven, blijven deze altijd verborgen. Geen lelijke zichtbare bevestiging meer dus. Ook kunt u de cobra clips eenvoudig demonteren zodat u gemakkelijk een kapotte plank kunt vervangen of bij uw bekabeling kunt komen, zonder dat u uw hele constructie hoeft te demonteren. Daarnaast zijn de cobra clips zeer robuust en vochtbestendig omdat ze zijn gemaakt van roestvrij metaal.

De bevestiging voor uw planken

De cobra clips zijn de uitgelezen manier om uw terrasplanken te bevestigen. Eenvoudig, effectief en duurzaam, de voordelen van dit systeem zorgen voor een succesvolle installatie van uw terras. De cobra clips zijn gecoat met een matzwarte poedercoating om te voorkomen dat lichtreflecties ongemerkt tussen de planken doorschijnen. Hierdoor voorkomt u dus dat het licht tussen uw planken weerkaatst.

U kunt ook bij Van Dorp Hout voor al uw terrasplanken. Meer info over terrasplanken/vlonders hier. Neem voor meer informatie contact met ons op. Bel naar 079 351 2578 of mail naar info@vandorphout.nl.

Soorten hout

Aangezien terrasplanken in verschillende houtsoorten komen, hebben wij twee verschillende soorten clipmodellen:

  • Cobra clips
  • Cobra hybridge clips

De cobra clips zijn compatibel met composiet en thermisch gemodificeerde houten terrasplanken. De Cobra Hybride clip is echter universeel. Ten opzichte van de normale cobra clips kunnen de cobra hybride clips dus op al uw draagbalken worden geschroefd. Dankzij de krachtige schroef maakt het dus niet uit of u nu een houten of aluminium draagbalk gebruikt.

De installatie

De installatie van de cobra clips is zeer eenvoudig en snel. Doordat de clip en de schroef al gemonteerd zijn, staat u nog maar 1 ding te doen, namelijk het schroeven van de cobra clips in uw houten of aluminium planken. Dankzij de haken worden uw terrasplanken effectief op hun plaats gehouden. Voor de installatie zijn geen accessoires nodig. Hierdoor bespaart u zeker 30% aan montagetijd ten opzichte van een geschroefd terras. De cobra clips worden verkocht in zakken van 90 clips.

Van Dorp Hout denkt met u mee

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. Bij Van Dorp Hout zijn we sterk in advies en maatwerk en kunnen we snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing.

Heeft u een vraag over onze cobra clips of wilt u vrijblijvend advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontvang een passend advies. We helpen u graag verder bij het vinden van een 100% passende oplossing.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...