Cobra® Hybrid:
de universele clip voor hout en aluminium

Bekijk onze Cobra® clips

Cobra Hybrid clips voor een onzichtbare vlonder bevestiging

De Cobra Hybrid clip is uit twee materialen vervaardigd, namelijk RVS 304 (A2) en nylon (polyamide). De bijbehorende schroeven bestaan uit RVS 410 (C1). De clips zijn matzwart van kleur om te voorkomen dat het licht erin weerspiegeld. Dankzij de roestvrijstalen haken aan de onderkant houdt de Cobra Hybrid clip planken stevig op zijn plek. Lijmtangen, bankschroeven of afstandsstukken zijn hiermee verleden tijd. Bovendien bespaart u minstens 30% aan tijd in vergelijking met het werken met traditionele schroeven. Meer weten? Ontdek de mogelijkheden.

Over Cobra Hybrid clips

Onhandige hulpstukken zoals bankschroeven en lijmtangen zijn verleden tijd met het gebruik van Cobra Hybrid clips. Bovendien bespaart u minstens 30% aan tijd in vergelijking met het plaatsen met traditionele schroeven. Per clip heeft u slechts een schroef nodig. Omdat de meegeleverde schroeven zelfborend zijn, heeft u enkel een opzetstuk (tevens standaard meegeleverd) nodig om de Cobra Hybrid clips op de planken vast te maken.

In een verpakking zitten 90 clips, 90 reeds aangebrachte schroeven en één Torx-eindstuk. De schroeven zijn 4,5 mm breed en 30 mm lang en vervaardigd uit getemperd RVS 410. De dikte van de RVS plaat is 1,5 mm.

Degelijke uittrekweerstand en bestand tegen extremen

De Cobra Hybrid clips bestaan uit twee materialen die elkaars eigenschappen uitstekend versterken en aanvullen. Zo zijn de clips (en bijbehorende schroeven) bestand tegen extreme temperaturen, insecten, detergenten, chloor, vorst en vocht. De clips noch schroeven roest niet. Hoe groot de uittrekweerstand is, hangt af van het soort hout van de planken. We zetten de meest voorkomende op een rij. Staat uw houtsoort er niet tussen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

  • ca. 320 kg op onderbalk van tropisch hardhout
  • ca. 135 kg op onderbalk van naaldhout
  • ca. 205 kg op onderbalk van aluminium

Dat de Cobra Hybrid clip universeel is, maakt het extra eenvoudig in gebruik. U kunt de clip op al uw balken - of deze nu van hout of aluminium gemaakt zijn - schroeven. De unieke clip is speciaal ontworpen voor al uw projecten met betrekking tot uw terras.

Uitstekende mechanische en thermische weerstand

Zoals genoemd bestaat de schroef uit getemperd RVS 410. De basis is van nylon - ook wel polyamide genoemd. De stof is uiterst slijtvast. Het heeft daarnaast ook niet alleen een uitstekende mechanische en thermische weerstand, maar ook een lage wrijvingscoëfficiënt, een goede elektrische isolatie en een groot schokabsorberend vermogen. Een combinatie van deze unieke eigenschappen maken de Cobra Hybrid clip zo praktisch en eenvoudig toepasbaar.

Ontdek zelf de mogelijkheden

Dankzij de Cobra Hybrid clips wordt de installatie van uw terrasplanken een stuk eenvoudiger. Zowel de clip als de schroef zijn reeds geassembleerd, zodat u het geheel alleen nog maar vast hoeft te schroeven op uw aluminium of houten planken. Tijdswinst gegarandeerd door de snelle bevestiging van de clip.

Wilt u zelf aan de slag en de mogelijkheden van de Cobra Hybrid clips ontdekken? Bestel dan direct uw producten of vraag vrijblijvend advies. We helpen u graag verder.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...