Extreme Medite Tricoya

Bekijk het assortiment Tricoya

Extreme Medite Tricoya ultra duurzame exterieurplaat

Medite Tricoya Extreme is een extreem duurzame MDF exterieurplaat met een garantie van maar liefst 50 jaar. Deze platen zijn perfect om te beplakken, lamineren en schilderen. Door de minimale werking van de plaat is deze minder snel toe aan een onderhouds- of schilderbeurt dan andere soorten MDF. Medite Tricoya Extreme kan ook onbehandeld en onbewerkt buiten worden toegepast en kan hetzelfde bewerkt worden als ‘gewone’ MDF.

Extreme Medite Tricoya

Extreme Medite Tricoya is onderdeel van de ‘Accoya-familie’ en is ook MDF. MDF is een plaatmateriaal dat wordt opgebouwd uit kleine houtvezels die vervolgens worden samengeperst. Als bindmiddel wordt hars gebruikt. De extreme duurzaamheid van Extreme Medite Tricoya is uitzonderlijk en wordt verkregen door houtacelytatie. Tijdens dit proces verandert de structuur van het hout, waardoor deze nauwelijks meer reageert op contact met water. Testen en onderzoeken tonen aan dat het materiaal niet barst of splijt en in alle richtingen een zeer hoge dimensionale stabiliteit heeft. Dit maakt Medite Tricoya Extreme ideaal voor extreme (buiten)toepassingen.

Duurzaam en FSC-gecertificeerd

Medite Tricoya Extreme is plaatmateriaal voor binnen én buiten. Het kan onbehandeld en onbewerkt ook buiten worden toegepast. De platen hebben van zichzelf een gladde afwerking en behoeven geen randcoating, in tegenstelling tot het veelgebruikte multiplex. Handelingen zoals schuren en plamuren zijn dus niet nodig. De levensduur voor ondergrondse toepassingen is gegarandeerd 25 jaar, en bovengronds zelfs 50 jaar. Daarnaast is het een FSC-gecertificeerde plaat.

Medite Tricoya Extreme is in vrijwel alle denkbare toepassingen inzetbaar. Zo is het geschikt als gevelbekleding, dakbeschot en andere buitentoepassingen, kozijncomponenten, deurcomponenten en reliëfdeuren, natte binnentoepassingen (waaronder als wandbekleding in zwembaden, badkamers en kleedkamers), gespecialiseerd meubilair (waaronder kluisjes, kleedhokjes, stoelen en tafels), speeltoestellen, boomhutten en tuinmeubelen, verkeersborden, auto-onderdelen en geluidswallen. Bij Van Dorp Hout hebben we diverse maten Extreme Medite Tricoya. We helpen u graag bij het vinden van het juiste hout in de perfecte afmeting die we eventueel voor u op maat zagen.

Uw houtspecialist

Van Dorp Hout is gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. Bij Van Dorp Hout zijn we sterk in advies en maatwerk en kunnen we snel leveren.Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over het duurzame Extreme Medite Tricoya? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

"Wij hebben schuttingdelen besteld bij Van Dorp Hout. Deze zijn prima van kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Ik heb een aantal malen telefonisch contact gehad, en er werd altijd snel opgenomen en klantgericht te woord gestaan. De medewerkers hebben kennis van zaken en denken mee in oplossingen. Absoluut een topper, dit bedrijf!"
Hans Sommer - Particuliere klant
'Complimenten voor de leveringen. Keurig op tijd, alles pal voor de deur gelost. Heerlijk van dat soort leveranciers!'
Perry Landman - GroenGroep Hoveniers Boskoop
'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice
"Sinds 2018 klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

              Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2022 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100