Extreme Medite Tricoya

Bekijk het assortiment Tricoya

Medite Tricoya Extreme is een extreem duurzame MDF exterieurplaat met een garantie van maar liefst 50 jaar. Deze platen zijn perfect om te beplakken, lamineren en schilderen. Door de minimale werking van de plaat is deze minder snel toe aan een onderhouds- of schilderbeurt dan andere soorten MDF. Medite Tricoya Extreme kan ook onbehandeld en onbewerkt buiten worden toegepast en kan hetzelfde bewerkt worden als ‘gewone’ MDF.

Extreme Medite Tricoya

Extreme Medite Tricoya is onderdeel van de ‘Accoya-familie’ en is ook MDF. MDF is een plaatmateriaal dat wordt opgebouwd uit kleine houtvezels die vervolgens worden samengeperst. Als bindmiddel wordt hars gebruikt. De extreme duurzaamheid van Extreme Medite Tricoya is uitzonderlijk en wordt verkregen door houtacelytatie. Tijdens dit proces verandert de structuur van het hout, waardoor deze nauwelijks meer reageert op contact met water. Testen en onderzoeken tonen aan dat het materiaal niet barst of splijt en in alle richtingen een zeer hoge dimensionale stabiliteit heeft. Dit maakt Medite Tricoya Extreme ideaal voor extreme (buiten)toepassingen.

Duurzaam en FSC-gecertificeerd

Medite Tricoya Extreme is plaatmateriaal voor binnen én buiten. Het kan onbehandeld en onbewerkt ook buiten worden toegepast. De platen hebben van zichzelf een gladde afwerking en behoeven geen randcoating, in tegenstelling tot het veelgebruikte multiplex. Handelingen zoals schuren en plamuren zijn dus niet nodig. De levensduur voor ondergrondse toepassingen is gegarandeerd 25 jaar, en bovengronds zelfs 50 jaar. Daarnaast is het een FSC-gecertificeerde plaat.

Medite Tricoya Extreme is in vrijwel alle denkbare toepassingen inzetbaar. Zo is het geschikt als gevelbekleding, dakbeschot en andere buitentoepassingen, kozijncomponenten, deurcomponenten en reliëfdeuren, natte binnentoepassingen (waaronder als wandbekleding in zwembaden, badkamers en kleedkamers), gespecialiseerd meubilair (waaronder kluisjes, kleedhokjes, stoelen en tafels), speeltoestellen, boomhutten en tuinmeubelen, verkeersborden, auto-onderdelen en geluidswallen. Bij Van Dorp Hout hebben we diverse maten Extreme Medite Tricoya. We helpen u graag bij het vinden van het juiste hout in de perfecte afmeting die we eventueel voor u op maat zagen.

Uw houtspecialist

Van Dorp Hout is gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. Bij Van Dorp Hout zijn we sterk in advies en maatwerk en kunnen we snel leveren.Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over het duurzame Extreme Medite Tricoya? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

"Wat een fantastisch bedrijf. Wij van Houtbouw Maatwerk zaten omhoog. Wij hadden met spoed 5 douglashouten schuttingen nodig. Na een telefoontje waren wij welkom. Ik moet zeggen zeer welkom. Onze aanhanger bleek te klein voor de schermen, dat was geen probleem. Zonder enige moeite stond er voor ons een aanhanger klaar van van Dorp Hout. De schuttingen zijn van een super kwaliteit. Mooie dikke schermen. Allerminst rommel, echte mooie geschaafde planken. Iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. De klus liep wat uit en konden hierdoor de aanhanger niet voor sluitingstijd afleveren. Ook dit was geen enkel probleem. Voor ons is dit service van de bovenste plank. Wij zijn daarom ook vanaf nu zonder na te denken klant en hopen in de toekomst heel veel zaken te kunnen doen met het team van Van Dorp Hout."
Patrick en Marco - Houtbouw Maatwerk V.O.F.
"Wij werken graag met de houtproducten van Van Dorp Hout! Kwalitatief mooi hout, gemakkelijk te bestellen, keurig afgeleverd en altijd behulpzaam met werkvoorbereiding bij de meer uitdagende bouwwerken."
Vincent Twigt - Schollevaart Hoveniers
"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers
"Al jaren kom ik bij Van Dorp Hout voor de hoge kwaliteit aan hout in alle soorten en maten. Zeer tevreden over de service en het meedenken bij verschillende projecten! Ik zie graag nog een jarenlange samenwerking tegemoet!"
Gerwin Reijm - Reijm Tuinaanleg

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2022 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100