Fiberdeck terrasplanken

Wilt u terrasplanken kopen? Gun uzelf het beste van houtcomposiet en kies voor terrasplanken van Fiberdeck. Deze planken zijn ontwikkeld door de beste houtcomposietspecialisten wereldwijd. De superieure kwaliteit van het assortiment is gebaseerd op kwalitatieve grondstoffen en hoogwaardige technologie dat wordt toegepast op het betrouwbare productieproces. Waarom zou u kiezen voor Fiberdeck in plaats van ‘gewoon’ buitenhout? Fiberdeck terrassen staat allereerst bekend om hun duurzaamheid en enorme stabiliteit. Benieuwd welke voordelen er nog meer zijn? Lees verder en ontdek de mogelijkheden. Of bestel direct in onze webwinkel.

De voordelen van Fiberdeck

Fiberdeck is een merk dat al meer dan 15 jaar ervaring heeft in houtcomposiet en in het onderzoeken en selecteren van de beste technologieën. Voortdurende innovatie ten gunste van de duurzaamheid en klanttevredenheid hebben hoge prioriteit. Alle producten van Fiberdeck - zowel gevelbekleding, tuinschermen als dus terrasplanken - worden gekenmerkt door de excellente beheersing van co-extrusie. Hieronder verstaan we het aanbrengen van een dunne laag polyethyleen die het composiethout beschermt tegen vlekken en verkleuring door UV-stralen.

Het materiaal van Fiberdeck planken, tuinschermen en gevelbekleding is waterdicht. Het is ongevoelig voor het weer, het vervormt niet en behoudt zijn esthetische uitstraling voor een periode van minimaal 20 jaar. Als u besluit te investeren in een dergelijk product, kunt u gegarandeerd rekenen op langdurige tevredenheid over een zeer duurzaam product.

Onderhoudsarm en eenvoudig schoonhouden

Wilt u uw tuin een volledige make-over geven? Dan is Fiberdeck composiethout een ware uitkomst. Het stabiele materiaal is eenvoudig schoon te maken en simpel in onderhoud. Reiniging met water is voldoende. In tegenstelling tot andere houtcomposieten is het oppervlak van Fiberdeck niet poreus. Moddervlekken, mossen of andere vervuilingen kunnen eenvoudig met een borstel worden verwijderd. Bovendien hoeft u niet te investeren in beschermende olie of verf. De kleur wordt gestabiliseerd door anti-UV additieven die een kleur garanderen die minimaal 20 jaar meegaat. Met onderhoud dat wordt beperkt tot een minimum en duurzame kleur is het een product om enkel van te genieten.

Duurzaam en milieuverantwoordelijk

Grondstoffen zijn een kostbaar goed en niet oneindig. Ook hier houdt Fiberdeck rekening mee. De Fiberdeck terrasplanken, gevelbekleding en tuinschermen zijn van zeer hoge kwaliteit én bestaan voor meer dan 95% uit gecertificeerd houtafval en gerecyclede kunststoffen.

Gerecyclede kunststoffen - zoals water- of melkflessen - komen uit de sortering van ons huishoudelijk afval. De flessen worden gereinigd en vervolgens geperst om de belangrijkste bron van grondstoffen te worden voor Fiberdeck producten. Alleen de bovenlaag is gemaakt van nieuwe polymeren. De co-extrusie stelt Fiberdeck in staat om een zeer duurzaam product te ontwikkelen, maar ook om meer dan 95% bio-grondstoffen te benutten.

Uw houtspecialist

Van Dorp Hout is gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over een van de duurzame Fiberdeck producten? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies. Of bestel direct in onze webwinkel.

Gelijk Fiberdeck dekdelen kopen? Bestel dan simpel en eenvoudig via de webwinkel de WPC Fiberdeck dekdeel indian summer.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...