Duurzaam genieten met Fiberon®

Bekijk het assortiment Fiberon®

Fiberon®

Van Dorp Hout is leverancier van de beste houtcomposiet planken op de wereldmarkt. Fiberon® bestaat voor 50% uit hout en voor 50% uit kunststof. De bijzondere eigenschappen van deze houtcomposiet planken worden versterkt door het gepatenteerde Permatech® oppervlak: een onverwoestbare laag en een visueel hoogtepunt in één. Bescherming tegen zonlicht, verwering en slijtage, gecombineerd met een levendig, veelkleurig effect van een tropisch houten terras. Met een garantie van 25 jaar bent u gegarandeerd van een prachtige vlonder.

Verschil Fiberon® Symmetry en Fiberon® Good Life

Fiberon® Symmetry

Fiberon® Good Life

2 kanten te gebruiken (ook geschikt voor IdeAL schutting)

1 kant te gebruiken

Brede plank (136 mm)

Smalle plank (133 mm) (meer kieren tussen de planken)

4 kleuren

2 kleuren

Fijne houtstructuur

Grove houtstructuur

Sterke planken

Besparing op plankdikte

Kleuren voor het leven met Fiberon®

Alle Fiberon® houtcomposietplanken zijn voorzien van de gepatenteerde Permatech® coating. Deze coating sluit de plank volledig af en beschermt hiermee tegen zonlicht, verwering en slijtage. De kleur die u kiest blijft even mooi als de eerste dag na montage.

De groei van Fiberon®

Ook Fiberon® planken kunnen krimpen en uitzetten, al is dit minimaal. In tegenstelling tot hout groeit Fiberon® in de lengte in plaats van in de breedte. Houd bij het ‘verlengen’ van Fiberon® planken daarom voldoende ruimte tussen de planken. Bij plaatsing moet dit ongeveer 5-10 mm zijn.

"Sinds 2 jaar klant bij Van Dorp Hout, zeer tevreden over de hoge kwaliteit hout in alle soorten en maten. In verschillende projecten hebben ze heel fijn ondersteund, goed geadviseerd en mooie materialen geleverd. Ik ga in de toekomst graag weer mooie projecten maken in samenwerking met Van Dorp Hout."
Ricardo Gerlofsma - Hoveniersbedrijf Ricardo Gerlofsma
"Al jaren kom ik bij Van Dorp Hout voor de hoge kwaliteit aan hout in alle soorten en maten. Zeer tevreden over de service en het meedenken bij verschillende projecten! Ik zie graag nog een jarenlange samenwerking tegemoet!"
Gerwin Reijm - Reijm Tuinaanleg
"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers
"De samenwerking met Van Dorp Hout loopt naar volle tevredenheid. Je kan met alle vragen bij ze terecht, ook bij ingewikkelde projecten denken ze met je mee. De materialen worden altijd op tijd geleverd."
Richard Neeleman - Hoveniersbedrijf Neeleman

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.

© 2020 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Disclaimer - Design G2O - Realisatie T100