Multiplex 12 mm kopen? U zit goed bij Van Dorp Hout

Bent u op zoek naar een plaat multiplex 12 mm? Dan bent u aan het juiste adres bij Van Dorp Hout. We geven graag antwoorden op de veelgestelde vragen, zoals ‘Wat kost 12 mm multiplex?’, ‘Is multiplex waterdicht en geschikt voor buiten?’ en ‘Wat is de goedkoopste multiplex?’. Bovendien lichten we een aantal van onze producten uit die goed tot hun recht zullen komen in uw toepassing. Heeft u nog een vraag waarop u het antwoord hieronder niet kunt vinden? Schroom dan niet en neem direct contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord, zodat u met de juiste producten aan de slag kunt!

Wat kost 12 mm multiplex?

De prijzen van een plaat multiplex 12 mm variëren, maar meestal ligt de prijs van een kwalitatieve plaat tussen de € 40 en € 100 per stuk (incl. btw). Het verschil zit ‘m vaak in het materiaal. Zo is bijvoorbeeld onze Greenplex opgebouwd uit eucalyptus met aan beide zijden een zeer glad mahonie dekfineer. Deze interieurplaat is uitstekend geschikt voor binnentimmerwerk. De plaat wordt gekenmerkt door de rode dekfineer en is eenvoudig te zagen, frezen en verven. Omdat u deze plaat alleen binnen kunt toepassen, valt deze in de lagere prijsklasse.

Neem daarnaast multiplex van Okoume. Deze plaat is zeer geschikt voor aftimmerwerk voor zowel binnen als buiten. Doordat het hout fijnnervig is en een laag soortelijk gewicht heeft, kan de plaat uitstekend bewerkt en geschilderd worden. De fineer van de plaat heeft een warme, zachtroze kleur en een fraaie tekening.

Kortom, de goedkoopste multiplex in ons assortiment betreft de Greenplex van € 44,81 per stuk (incl. btw). Uiteraard hebben we meerdere soorten en maten. Is een plaat op de website niet op voorraad? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Is multiplex waterdicht en geschikt voor buiten?

Multiplex 12 mm (en andere afmetingen) is een plaatmateriaal dat opgebouwd is uit een oneven aantal houtfineerlagen. Doordat deze kruislings met watervaste lijm op elkaar verlijmd zijn, zijn de multiplex platen geschikt voor buiten en profiteert u van een enorme eindsterkte. Maar let op: niet alle multiplex platen zijn geschikt voor buiten. Zoals genoemd is Okoume multiplex ideaal voor buitentoepassingen. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en het beste eindresultaat. Bovendien is dit materiaal ook goed af te werken en heeft het een glad oppervlak. Zo kunt u deze plaat nog eens behandelen met bijvoorbeeld verf om de levensduur extra te verlengen.

Kies voor uw houtspecialist

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. Bij Van Dorp Hout zijn we sterk in advies en maatwerk en kunnen we snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag multiplex 12 mm of een van onze andere houtproducten? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...