Zeer sterke constructieplaat

Bekijk ons plaatmateriaal

Multiplex 18 mm kopen? Iedere klus begint met plaatmateriaal van hoge kwaliteit. Plaatmateriaal - zoals multiplex - is namelijk handig bij het maken van meubelen, zoals tafels en kasten. Maar ook voor aftimmeren is dit product zeer geschikt. Multiplex is erg divers wat het zeer geschikt maakt voor een diversiteit aan klussen. Het makkelijk te bewerken product kunt u vormen naar hetgeen waarvoor het bestemd is. Van Dorp Hout heeft een divers en breed assortiment plaatmateriaal. Zo hebben we platen in diverse diktes, lengtes en meer. Uiteraard kunnen we ook uw plaatmateriaal op maat zagen in onze eigen houtzagerij. Meer weten? Lees verder!

Over multiplex 18 mm

Multiplex 18 mm (en andere diktes) is een zeer sterke constructieplaat. Door het gladde oppervlak en goede schroefvastheid zijn vele afwerkingsmogelijkheden mogelijk. De populieren multiplex platen zijn in verhouding tot andere constructieplaten zeer licht in gewicht. Dit gegeven maakt de multiplex platen zeer geschikt voor constructieve en decoratieve doeleinden. Zo kunt u zelf figuurzagen in deze platen; leuk voor interieurbouw of decoraties aan de wanden van uw huis of overkapping. Met multiplex geeft u uw klus een duurzaam, modern karakter.

Multiplex is een houtsoort dat voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Multiplex bestaat meestal uit meerdere houtfineerlagen. De houtconstructielijm zorgt voor de extreme stevigheid van het materiaal. Multiplex is meestal gemaakt van berkenhout, eikenhout, mahoniehout of okoumé. Bij Van Dorp Hout hebben we multiplex in diverse diktes, afmetingen en meer. Zo hebben we onze multiplex 18 mm plaat. U hebt altijd de keuze uit een veelzijdig en aantrekkelijk geprijsd assortiment dat uit voorraad wordt geleverd.

Diverse soorten plaatmateriaal

Multiplex 18 mm is niet de enige soort plaatmateriaal. Zo zijn er diverse houten platen die geschikt zijn als timmerhout of voor het afwerken van uw klus. Triplex is zeer geschikt voor constructieve en decoratieve doeleinden. Sommige soorten triplex zijn zowel voor binnen als voor buiten bruikbaar. Daarnaast is er nog spaanplaat. Spaanplaat wordt gebruikt in de meubelbouw en binnenshuis. Het is een veelgebruikt doe-het-zelf product.

Last but not least, hebben we natuurlijk multiplex. Multiplex 18 mm is zeer geschikt voor constructief en decoratief gebruik. Sommige soorten multiplex kunt u ook buiten gebruiken. Iedere soort multiplex kunt u sowieso binnenshuis gebruiken. Wilt u liever persoonlijk advies? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. We adviseren u graag.

Plaatmateriaal online bestellen

Uw plaatmateriaal - zoals multiplex 18 mm - kunt u direct online bestellen bij Van Dorp Hout. Doe de benodigde producten in uw winkelwagen en u heeft binnen enkele dagen alles voor uw klus in huis. Heeft u direct uw klusmateriaal nodig? Kom dan langs onze houthandel en houtzagerij in Zoetermeer. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies.

Meer weten over multiplex 18 mm, of een van onze andere soorten plaatmateriaal? Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen of bestel direct de benodigde producten via onze webwinkel. We helpen u graag.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...