Multiplex plaat - bestel direct

Bent u geïnteresseerd in een Multiplex plaat? Deze prachtige houten platen zijn geschikt voor vele toepassingen. Wij vertellen u graag meer over de multiplexplaten van Van Dorp Hout. Meer informatie? Lees verder.

Wat is multiplex precies?

Er zijn diverse soorten platen als het gaat om multiplex. Dit komt omdat een plaat van multiplex is samengesteld uit hout van meerdere lagen. Deze zijn aan elkaar verlijmd met stevige houtconstructielijm. Omdat deze platen op verschillende manieren samengesteld kunnen worden, zijn er dus diverse soorten multiplex. Het is van belang dat u weet welke multiplex plaat u gebruikt voor uw toepassing.

Waarom kiezen voor een multiplex plaat?

De multiplex plaat kun je inzetten voor allerlei doeleinden, zowel buiten als binnen. Ze kunnen gebruikt worden voor sterke dakconstructies, maar ook voor decoratieve doeleinden. Het fijne van de multiplex plaat is dat ze bijna voor elk bouwproject geschikt zijn, mede door het feit dat er zoveel soorten zijn waar u uit kunt kiezen. Voor elk project is er een passende plaat met bijbehorende kenmerken. 

Wel is het belangrijk dat u kiest voor de juiste platen. U dient namelijk andere houten platen te gebruiken binnen dan buiten. Het hout dat u buiten gebruikt moet natuurlijk beter bestand zijn tegen weer en wind. Denk bijvoorbeeld aan vocht. Er zijn dus wel multiplex platen die geschikt zijn om te gebruiken in vochtige ruimtes. Voor binnen maakt niet niet veel uit. 

Diverse multiplex platen

Van Dorp hout heeft diverse multiplex platen verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een plaat die geschikt is voor aftimmerwerk voor zowel binnen als buiten? Denk dan bijvoorbeeld aan de Okoume triplex. Deze kan eenvoudig bewerkt en geschilderd worden. Hecht u veel waarde aan duurzaam hout? Ga dan voor de Medite Tricoya Extreme. Deze multiplex plaat heeft een garantie van 50 jaar! Deze plaat is zeer geschikt om te beplakken, melamineren en schilderen. Daarnaast kan deze plaat ook buiten worden toegepast, onbehandeld en onbewerkt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een multiplex plaat? Wij geven u graag de informatie die u nodig heeft en vertellen u meer over de mogelijkheden. Heeft u andere maten, groottes of lengte nodig? Vraag naar de mogelijkheden! Neem contact op. 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...