Van Dorp Hout tuindeuren

Bekijk onze tuindeuren

Deur afhangen, hoe doe ik dat?

Tuindeur kopen? U zit goed bij Van Dorp Hout. Alle tuindeuren worden in onze eigen werkplaats geproduceerd. Wij voorzien alle deuren van een verstelbaar, stalen frame. Door dit frame kunnen deuren niet in de breedte krimpen of uitzetten. In zowel de zomer als de winter gaat de deur even makkelijk open als dicht. De deuren zijn daarnaast ook nog eens compleet met duimen, slot en aanslaglat. Wilt u een deur op maat bestellen? Ook dat is geen probleem! Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Tuindeur van diverse houtsoorten

Bij Van Dorp Hout hebben we zachthouten en hardhouten tuindeuren van diverse materialen. Zo hebben we een vuren, lariks/douglas en grenen houten tuindeur. Vurenhout wordt veel gebruikt in Nederland en is relatief goedkoop. De kleur is bleek tot witachtig geel met een zachte tekening. Verkleuring maakt het hout geelbruin. Lariks/douglas hout is een verzamelnaam voor diverse Pinus-soorten, ook wel het hout van de grove den. Grenen is na vuren de meeste gebruikte houtsoort in Nederland. Het contrast tussen het roodachtige kernhout en het veel lichtere spinthout zorgt voor een levendig effect.

Service van Van Dorp Hout

Iedere tuindeur van Van Dorp Hout wordt in onze eigen werkplaats geproduceerd. We zorgen ervoor dat alle tuindeuren een verstelbaar, stalen frame hebben waardoor de deuren niet kunnen krimpen of uitzetten in de breedte. ‘s Zomers en ‘s winters gaat de deur dus even makkelijk open als dicht. We leveren standaard iedere tuindeur met duimen, slot en aanslaglat.

Wilt u liever een tuindeur op maat laten maken door een van de specialisten van Van Dorp Hout? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de winkel voor advies. We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing op het gebied van hout.

Kijk en vergelijk

De keuze voor een tuindeur hangt voor een deel af van uw schutting, maar helemaal van uw persoonlijke stijl. We hebben een ruim assortiment met voor ieder wat wils. U heeft al een kwalitatieve deur vanaf €60,- per stuk. Uiteraard kunt u de deur ook helemaal zelf samenstellen en afmetingen, kleuren en typen zelf selecteren. Kwaliteit is bij Van Dorp Hout gegarandeerd. We gebruiken alleen het beste hout, zodat u jarenlang geniet van een prachtig uitziende poort.

Op de website van Van Dorp Hout hebben we ons uitgebreide aanbod online staan. Zo kunt alvast rustig vanuit uw stoel bekijken wat voor tuindeuren we aanbieden en welke het beste past bij uw wensen. Heeft u één of meerdere favorieten gevonden? Bestel ‘m dan gelijk online of neem vandaag nog contact op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Zoetermeer.

Bekijk onze tuindeuren
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...