Passende tuindeuren
voor iedere doorgang

Bekijk onze tuindeuren

Tuindeuren uit eigen zagerij

Tuindeuren van Van Dorp Hout worden van hetzelfde hout gemaakt als de schuttingen. Dit heeft dus dezelfde voor- en nadelen. We lichten deze graag even toe, zodat u straks goed voorbereid aan de slag kunt met het plaatsen van uw tuindeuren en schutting. Zo hebben we schuttingen van tropisch hardhout met een levensduur van 20-25 jaar of van het trendy naaldhout Lariks/douglas met een levensduur van 10-15 jaar. Ook leggen we uiteraard graag uit hoe u het beste te werk kunt gaan bij het plaatsen van uw tuindeur.

Tuindeuren op maat laten maken

Bij Van Dorp Hout hebben we tuindeuren met een stalen frame. Zo heeft u minimale werking; de deur kan niet in de breedte krimpen of uitzetten. Zowel in de zomer als winter gaat de deur dus even makkelijk open en dicht. Een nadeel hieraan kan zijn dat het stalen frame in het zicht zit. Het zit ‘in de deur’, maar is wel deels zichtbaar. We leveren al onze deuren compleet met cilinderslot en hang- en sluitwerk. Een stevig bevestigingspunt, zoals een muur, is wel een vereiste om verzakking te voorkomen. Alle tuindeuren worden in onze eigen werkplaats geproduceerd. Door zelf te produceren kunnen we kwaliteit garanderen en de deur aanpassen aan uw wensen.

Deuren in diverse houtsoorten verkrijgbaar

We hebben zowel schuttingen als tuindeuren in ons assortiment. Omdat we vaak zowel de tuindeur als de schutting in dezelfde houtsoort hebben, kunt u eenvoudig een geheel creëren. We lichten diverse houtsoorten graag even uit.

Vuren geïmpregneerde tuindeuren
Vuren geïmpregneerde tuindeuren kunt u toepassen in combinatie met onze Hoofddorp tuinschermen. Om de levensduur van de deur en tuinschermen te verlengen, adviseren we om hardhouten palen te plaatsen. De palen bij de deur worden voorzien van een bovenligger wat zorgt voor extra stevigheid.

Hardhouten deuren
Hardhouten tuindeuren kunnen worden toegepast met Meerpolder tuinschermen. Door het flinke gewicht van de deur adviseren we deze stevig te verankeren aan palen die aan de bovenzijde aan elkaar verbonden zijn door middel van een bovenligger.

Lariks/douglas deuren
Tuindeuren van Lariks/douglas hout worden toegepast met Larsveld tuinschermen. Van Dorp Hout adviseert de tuindeuren te plaatsen met hardhouten palen om de levensduur met tien jaar te verlengen.

Zowel geïmpregneerde, hardhouten en lariks/douglas houten tuindeuren worden standaard geleverd met los ophangbeslag, een cilinderslot en een sluitslot. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de details.

Weten wat u vooral niét moet doen bij het ophangen en plaatsen van tuindeuren? Bekijk dan onderstaande video’s en ga goed voorbereid aan de slag.

Budget tuindeuren

De budget tuindeuren van Van Dorp Hout zijn gemaakt van grenen en keruing hout. De grenen deuren hebben smalle, dunne planken met een grove structuur en kans op knoestuitval. De keruing deuren zijn gemaakt van de grovere houtsoort keruing. Een prima goedkoper alternatief.
Bijna alle soorten tuindeuren zijn in verschillende breedtes te bestellen. In de meeste gevallen is een standaard deur van 1 meter breed genoeg. Bent u in het bezit van een bakfiets of motorfiets? Dan is een deur van 1,2 meter of breder handiger.

Tuindeuren online bestellen

Bij Van Dorp Hout kunt u eenvoudig tuindeuren online bestellen. Kies uw favoriete tuindeur, voeg alle verdere benodigdheden toe aan uw winkelmandje en bestel snel en simpel online. Wilt u uw tuindeuren en andere houtproducten thuis laten bezorgen? Uiteraard ontzorgen we u daar ook in. We hebben voor iedere regio in Nederland een dag waarop we bezorgen. Wilt u weten op welke dag of dagen bij u in de buurt zijn? Kijk dan hier. Ook de kosten voor thuislevering staan hierbij. U kunt natuurlijk ook uw houtproducten bij ons op komen halen in Zoetermeer.

Tuindeuren van kwaliteit

Heeft u een bijzondere wens wat betreft uw tuindeuren en wilt u deze graag op maat laten maken? Dan zit u goed bij Van Dorp Hout. We kunnen ieder gewenst houtproduct voor u op maat maken in onze eigen zagerij. U betaalt een scherpe prijs voor hoge kwaliteit. Bovendien worden ophangbeslag, een cilinderslot en sluitlat standaard meegeleverd. Op deze manier garanderen we dat al onze producten een maximale levensduur hebben. Zo kunt u het langst genieten van uw houtproducten.

Twijfelt u nog welke tuindeur of ander houtproduct u moet kiezen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

Inspiratie

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...