Ga jij een potdeksel schutting maken? Lees onze tips!

Advies nodig?

Potdekselen, je ziet het tegenwoordig overal! Op gevels en overkappingen, maar ook als schutting. Een potdeksel schutting geeft een prachtige Scandinavische look aan je tuin. Bovendien is zo’n schutting eenvoudig zelf te maken. Wij geven jou graag alle tips die je nodig hebt om aan de slag te kunnen. Lees meer over het maken van een potdeksel schutting en ontdek welke producten wij hiervoor aanraden.

Zelf een potdeksel schutting maken

Een potdeksel schutting is tegenwoordig erg populair. Het geeft een prachtig resultaat met een Scandinavische look. Maar hoe kun je zelf eenvoudig een potdeksel schutting maken? Wij geven jou alvast wat tips. Zorg als eerste voor stevige palen die diep genoeg in de grond geplaatst worden op zo’n 50 cm afstand van elkaar. De eerste potdekselplank plaats je onderaan. Schroef deze stevig vast voor je de tweede plank erboven bevestigd. Bedenk ook goed of je de potdeksel schutting aan één of twee kanten wil bedekken met planken. Voor een gelijkmatig resultaat is het aan te raden om aan twee kanten potdekselplanken te plaatsen. Zodra de schutting eenmaal staat kun je gaan genieten van het eindresultaat.

Doe je voordeel met onze producten

Welke planken ga jij gebruiken bij het maken van je potdeksel schutting? Je kunt natuurlijk kiezen voor rechte potdekselplanken, maar er zijn meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor rabatdelen. Deze planken schuiven mooi in elkaar waardoor er een strak resultaat ontstaat. Een andere optie zijn bevelsiding planken. Hierbij valt de plank mooi over de plank eronder heen waardoor je een strak gepotdekseld resultaat bereikt. Kies het type plank en soort hout wat goed past bij de inrichting van jouw tuin.

Wij helpen jou graag

Heb je nog wat extra informatie nodig over het maken van een potdeksel schutting? Neem dan gerust contact op met onze professionals voor persoonlijk advies. Wij geven jou alle tips die je nodig hebt om verder te kunnen met je klus. Zodra jij voldoende weet kun je een keuze maken uit ons assortiment. Bestel de producten eenvoudig online en kies voor afhalen of bezorgen. Afhalen is mogelijk in Zoetermeer. Bezorgen doen wij graag op locatie met ons eigen vervoer. Dat is pas service!

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...