Rhombus profiel schutting

Direct online bestellen

Wanneer je een gloednieuwe schutting in je tuin gaat plaatsen wil je natuurlijk wel het juiste materiaal kiezen. Ga jij voor zachthouten tuinschermen, hardhouten tuinschermen of een natuurlijke afscheiding? Wij kunnen hout met een rhombus profiel aanraden voor een schutting. Dat geeft een prachtige uitstraling aan je tuin. Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen jou wat een rhombus profiel precies is en waarom het zo geschikt is voor een schutting. Lees verder of bekijk direct ons assortiment.

Ga jij voor een rhombus profiel schutting?

Een rhombus profiel bestaat uit planken met een ruitvorm, ook wel wiebertjes vorm genoemd. De vorm zie je goed wanneer je tegen de kopse kant van de houten planken aankijkt. Het rhombus profiel is tegenwoordig erg populair en wordt veel gebruikt voor schuttingen en op gevels. Het geeft een prachtige luxe uitstraling. De planken worden veelal horizontaal toegepast maar het is ook mogelijk om ze verticaal te monteren. Voor een schutting is een rhombus profiel erg mooi. Het zorgt ervoor dat jouw tuin net een andere sfeer krijgt. Wij hebben verschillende houtsoorten beschikbaar in een rhombus profiel. Lees verder om meer te weten te komen over ons complete assortiment.

Ons assortiment

In ons assortiment vind je verschillende soorten hout met een rhombus profiel. Wanneer je kiest voor Ipé rhombusplanken kun je rekenen op de sterkste hardhoutsoort ter wereld. De kleur van Ipé is van nature wisselend. Het hout kan groenachtig bruin, lichtbruin of roodbruin zijn. Met de tijd verkleurt het hout naar een egale lichtgrijze kleur. Een andere mogelijkheid is de Western Red Cedar (WRC), een zachte houtsoort met de eigenschappen van hardhout. Dit hout heeft erg mooie tekeningen en is goed bestand tegen houtrot. Bangkirai hout is een goede optie wanneer je wil dat je schutting 20 tot 25 jaar mee gaat. Andere opties in ons assortiment zijn vuren hout, lariks/douglas, grenen en ayous hout. Neem gerust een kijkje in het assortiment om erachter te komen welk soort hout geschikt is voor jouw rhombus profiel schutting.

Profiteer van onze service

Heb jij jouw favoriete rhombus profiel planken uitgekozen voor je schutting? Bestel deze dan eenvoudig online. Binnen de openingstijden ben je welkom om je producten op te halen op onze locatie in Zoetermeer. Het is ook mogelijk om de bestelling te laten bezorgen. Wij leveren jouw producten met eigen vervoer af op locatie. Zodra jij de bestelling geplaatst hebt nemen wij contact met jou op om een aflevermoment af te spreken. Wanneer je graag wil dat je schutting geplaatst wordt verwijzen wij jou graag naar één van de hoveniers op onze lijst. Dan kun jij snel gaan genieten van je prachtige rhombus profiel schutting!

Heb je nog vragen? Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor onze klanten klaar en helpen jou snel verder.

 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...