Rhombusprofiel douglas

Bekijk ons assortiment hout

Ben jij bezig met het maken van een prachtige schutting of gevelbekleding? Kijk dan eens naar ons mooie lariks/douglas hout rhombusprofiel. Dit profiel heeft een mooie ruitvorm. Lariks/douglas hout heeft een natuurlijke uitstraling en is eenvoudig bewerkbaar. Wil je meer weten over onze producten? Lees alles over ons rhombusprofiel van lariks/douglas hout en hoe je kunt profiteren van onze service.

Lariks/douglas rhombusprofiel

Een rhombusprofiel bestaat uit planken met een ruitvorm, ook wel bekend als een wiebertjes vorm. Wanneer je tegen de kopse kant van de houten planken aankijkt zie je de vorm goed. Het rhombusprofiel wordt tegenwoordig erg veel gebruikt. Het staat prachtig op schuttingen en gevels en geeft een mooie luxe uitstraling. Vaak worden de planken horizontaal toegepast, maar het is ook mogelijk om ze verticaal te monteren.

In ons assortiment vind je rhombusprofielen van allerlei verschillende houtsoorten. Één van onze favorieten is het lariks/douglas rhombusprofiel. In onze webshop vind je een lariks/douglas rhombusprofiel enkel en een lariks/douglas rhombusprofiel dubbel. Ons lariks/douglas hout heeft een natuurlijke uitstraling, mooie warme kleur en egale vergrijzing. Het is relatief goedkoop en eenvoudig bewerkbaar. Ga jij je klus afmaken met een prachtig lariks/douglas rhombusprofiel?

Kies jij voor afhalen of bezorgen?

Bestel jouw lariks/douglas rhombusprofiel eenvoudig online in onze webshop. Na de bestelling kun je kiezen voor afhalen of bezorging. Wanneer je voor bezorgen kiest komen wij de producten graag met ons eigen vervoer afleveren op locatie. In dat geval nemen wij na de bestelling contact met jou op om een aflevermoment af te spreken. Ben je op zoek naar persoonlijk advies? Onze professionals helpen jou graag verder. Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je snel verder kunt met je klus!

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...