Bestel een prachtig kastanje schapenhek voor je tuin of dierenweide

Bekijk ons assortiment

Wordt jij ook een beetje verliefd als je zo’n prachtige dierenweide of bloementuin ziet die omringd is met een kastanje schapenhek? Een schapenhek ziet er vaak prachtig uit. Het geeft een natuurlijke en landelijke uitstraling aan je tuin, erf of dierenweide. Bovendien is een kastanje schapenhek duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Door ook nog een mooie kastanje poort toe te voegen creëer je een handige toegang tot de tuin of weide. Kun jij niet wachten tot jij ook zo’n prachtig resultaat kunt waarmaken? Lees alles over ons kastanje schapenhek en hoe wij jou kunnen helpen.

Een prachtig kastanje schapenhek

Een kastanje schapenhek is gemaakt van gekloofd kastanjehout. De houten paaltjes zijn met elkaar verbonden door gevlochten ijzerdraad. Kastanje is een duurzame houtsoort en wordt vaak gebruikt voor afrasteringen. Het hout heeft een natuurlijke uitstraling en hoeft niet behandeld te worden, ook niet wanneer je het in de grond plaatst. Kastanjehout heeft een matige fijne tot grove nerf. Het hout werkt lang na maar als het eenmaal droog is behoudt het mooi zijn vorm. Kastanjehout is goed bestand tegen vocht. Het lijkt wat op eikenhout, maar is lichter van gewicht en laat zich makkelijker bewerken. Genoeg redenen om voor een prachtig kastanje schapenhek te kiezen!

Veel mogelijkheden

Met een kastanje schapenhek kun je alle kanten op. Gebruik het bijvoorbeeld als een natuurlijke afscheiding in je tuin of op je erf. Het schapenhek geeft je tuin een natuurlijke en landelijke uitstraling. Ga je een mooie dierenweide maken? Ook dan is kastanje schapenhek een uitstekende keuze. Het is een veilige afrastering voor je dieren en ziet er ook nog eens prachtig uit. Maak een mooi weitje in combinatie met onze kastanje poort. Zo creëer je een mooi geheel en zorg je voor een eenvoudige toegang tot de weide. Zie jij het al voor je dat jouw kippen, geitjes of pony’s er heerlijk in rondscharrelen?

Wat is de prijs van een kastanje schapenhek?

Ons kastanje schapenhek is beschikbaar op rollen van verschillende lengtes en hoogtes. Kies bijvoorbeeld voor een rol van 100 cm hoog en 10 meter lang. Dit kost jou slechts €195,05. Ga je liever voor een 120 cm hoog hek met een lengte van 5 meter? Dat is mogelijk voor een prijs van €163,-. In onze webshop vind je wel 8 verschillende formaten van ons kastanje schapenhek. Op die manier kun je eenvoudig zelf het meest geschikte schapenhek voor jouw tuin, erf of weide uitkiezen en bestellen.

Profiteer van onze service

Ons kastanje schapenhek met bijbehorende kastanje poort kun je eenvoudig online bestellen in onze webshop. Na je bestelling kun je kiezen voor afhalen of bezorgen. Afhalen is mogelijk op onze locatie in Zoetermeer. Wanneer je voor bezorgen kiest zullen wij kleine pakketjes met PostNL versturen. Wanneer je een grotere bestelling doet komen wij de producten graag op locatie afleveren met ons eigen vervoer. In dat geval nemen wij na je bestelling contact op om een bezorgmoment af te spreken.

Maatwerk en persoonlijk advies

Van Dorp Hout is bijzonder sterk in maatwerk en persoonlijk advies. Wij denken altijd met jou mee om tot een oplossing op maat te komen. Voor persoonlijk advies kun je altijd bij onze professionals terecht. Zij voorzien jou graag van alle tips en informatie die je nodig hebt. Weet jij precies welke producten je wil aanschaffen? Bestel dan eenvoudig online en ga aan de slag met jouw project.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...