Tuinpoort Felixpolder (Keruing) 1000x900

Deze stevige tuindeur is gemaakt van onbehandeld bangkirai hout. De planken zijn 18 x 145 millimeter en geschroefd op een stalen frame. Wij kunnen deze deuren uiteraard ook voor u op maat maken. Linksdraaiend, oftewel: als de deur naar u toe open gaat, zitten de scharnieren aan uw linkerkant. Door het stalen frame sluit de deur altijd goed en makkelijk met een minimale werking. De deur wordt compleet geleverd met RVS-deurkrukset, cilinderslot en ophangbeslag. De deur gaat wel 25 tot 30 jaar mee. De deur is door de goede kwaliteit van het hout wat prijziger, maar dit staat weer in verhouding met de lange levensduur van de deur. De deur is zwaar en van goede kwaliteit, dus goede verankering en bevestiging zijn een vereiste.
Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Tuinpoort Felixpolder (Keruing) 1000x900
Prijs:
€ 144,10
Voorraad: 13
Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Diameter (mm) 0
Dikte (mm) 0
Breedte (mm) 900
Lengte (mm) 1000
Afwerking Geschaafd
Behandeling Hout Onbehandeld
Artikelcategorie Hekken/poorten bangkirai
Materiaalcode Keruing
Materiaalgroep codes Hout
SKU 381109

Productomschrijving

Deze stevige tuindeur is gemaakt van onbehandeld Keruing hout. De planken zijn 16 x 145 millimeter en geschroefd op een stalen frame. Wij kunnen deze deuren uiteraard ook voor u op maat maken. Linksdraaiend, oftewel: als de deur naar u toe open gaat, zitten de scharnieren aan uw linkerkant. Door het stalen frame sluit de deur altijd goed en makkelijk met een minimale werking.

De deur wordt compleet geleverd met RVS-deurkrukset, cilinderslot en ophangbeslag. De deur gaat wel 25 tot 30 jaar mee. Deze deuren zijn een goed alternatief voor onze Meerpolder deur. De deur is zwaar en van goede kwaliteit, dus goede verankering en bevestiging zijn een vereiste.

 

Search engine powered by ElasticSuite