Een vlonder leggen op bestrating: zo werkt dat

Bekijk ons assortiment

Een vlonder kan je tuin helemaal af maken. Niet voor niets zijn deze houten terrassen enorm populair! Ga jij zelf een vlonder leggen? Wij geven jou graag tips over het plaatsen van een vlonder op bestrating. Het is belangrijk dat je de juiste vlonderplanken en onderdelen kiest voor je aan deze leuke klus begint. Lees alles over vlonders en profiteer van onze uitgebreide service!

Welke vlonderplanken kies jij?

Wanneer jij een mooie vlonder wil gaan leggen is het belangrijk om voor het juiste hout te kiezen. Kies je favoriet uit ons ruime assortiment vlonderplanken. Er zijn verschillende houtsoorten beschikbaar, zowel zachthout als hardhout. Ga jij misschien voor een vlonder van bangkirai, accoya, ipe of vurenhout? Neem een kijkje in de webshop om alle opties te ontdekken. De vlonderplanken hebben zowel een gladde als geribbelde kant. Op die manier kun je zelf kiezen welke kant je bovenaan wil hebben bij het leggen van je vlonder. Ga jij de vlonder op bestrating leggen? Lees onze tips!

Een vlonder leggen op bestrating

Wanneer je een vlonder gaat leggen is de ondergrond van groot belang. Dit bepaald namelijk de manier waarop je de vlonder gaat plaatsen. Als je de vlonder op bestrating gaat leggen is dat vrij eenvoudig. Zorg ervoor dat de straat volledig waterpas ligt. Wanneer er veel onkruid tussen de tegels groeit kun je ook nog een worteldoek plaatsen. Vervolgens kun je rubberen tegeldragers of vloerdragers plaatsen. Dit zorgt ervoor dat zowel de vloer als de vlonder beschermd worden. Plaats de tegeldragers waar de houten liggers geplaatst moeten worden. De tegeldragers mogen niet meer dan 40 cm uit elkaar liggen. Op de tegeldragers kun je vervolgens de houten liggers plaatsen waar je de vlonderplanken op kunt monteren.

Profiteer van onze service

Bestel de onderdelen van je vlonder eenvoudig online in onze webshop. Je kunt vervolgens kiezen voor afhalen op onze locatie in Zoetermeer of bezorgen. Wanneer je voor bezorgen kiest komen wij grote bestellingen graag met ons eigen vervoer afleveren op locatie. In dat geval nemen wij contact met jou op om een bezorgmoment af te spreken. Heb je persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze experts. Zij geven jou graag tips over het leggen van een vlonder op bestrating. Wij zorgen ervoor dat jij snel verder kunt met je klus.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...