Vuren geïmpregneerd

Bekijk ons assortiment

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe project? Wil je bijvoorbeeld een tuinhuis, overkapping, bloembak, blokhut of iets anders gaan maken? Dan is vurenhout een uitstekende keuze. Onze adviseurs raden geïmpregneerd vuren aan. Ontdek waarom het impregneren van vurenhout zo’n verstandige keuze is, waar je vurenhout allemaal voor kunt gebruiken en hoe je het eenvoudig bij Van Dorp Hout kunt bestellen. Ontdek hoe het precies werkt, dan kun jij snel aan de slag!

Geïmpregneerd vurenhout

Vurenhout is prachtig hout van de fijnspar. Deze den groeit voornamelijk in Europa. Je kunt hem eenvoudig herkennen doordat het een echte ‘kerstboom’ is. Vurenhout laat zich eenvoudig bewerken en is relatief goedkoop ten opzichte van andere houtsoorten. Vuren heeft een mooie lichtgele kleur. Deze kleur zal vanzelf veranderen naar geelbruin. Wanneer je de lichtgele kleur graag wil behouden is het verstandig om voor geïmpregneerd vuren te kiezen. Naast het behouden van de kleur zorgt impregneren er ook nog eens voor dat het hout beschermd is tegen houtrot en schimmels. Het is daarom zeer geschikt als tuinhout. Benieuwd waar jij geïmpregneerd vuren voor kan gebruiken? Wij vertellen je meer.

Waar kun je geïmpregneerd vuren voor gebruiken?

Geïmpregneerd vuren is ideaal hout om in de tuin te gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld een blokhut, tuinhuis, overkapping, tuinmeubel of bloembak van maken. Met vurenhout kun je altijd rekenen op een prachtig resultaat. Geïmpregneerd vuren wordt niet alleen in tuinen toegepast. Ook in de bouw en voor doe-het-zelf-klusjes is vurenhout zeer geschikt. Dankzij de veelzijdige toepassing is vurenhout erg populair. Wij begrijpen wel waarom!

Bestel eenvoudig online

Als gespecialiseerd houtleverancier hebben wij precies wat jij nodig hebt. Wij leveren zowel aan particulieren als hoveniers en de grond-, weg- en waterbouwsector. Maatwerk en persoonlijk advies zijn onze kenmerkende punten. Heb jij een keuze gemaakt uit ons ruime assortiment? Zodra je een bestelling geplaatst hebt kun je de producten afhalen of laten bezorgen. Bij grote bestellingen leveren wij jouw producten af op locatie met ons eigen vervoer. Jij kunt rekenen op onze expertise en service.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...