Vuren gesch.geimpr. 45x 45

Onze hoogwaardige vuren planken met een afmeting van 45x45 mm zijn geschaafd en geïmpregneerd voor optimale duurzaamheid. De vuren planken zijn afkomstig uit Noord-Europa, kwaliteit en vakmanschap in één. Of u nu een binnenhuisproject heeft of een buitenconstructie wilt creëren, onze vuren planken biedt u een betrouwbare en aantrekkelijke oplossing. Bestel vandaag nog en geef uw projecten de basis die ze verdienen, zodat u geniet van de voordelen van ons prachtige Noord-Europees vuren hout.
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Prijs:
€ 4,95
Voorraad: 475
Prijs:
€ 5,94
Voorraad: 105
Prijs:
€ 7,43
Voorraad: 231
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Dikte (mm) 45
Breedte (mm) 45
Afwerking Geschaafd
Behandeling Hout Geïmpregneerd
Artikelcategorie Vuren gesch. geïmpregneerd
Materiaalcode Vuren
Materiaalgroep codes Hout
SKU 124000

Productomschrijving

Onze hoogwaardige vuren planken met een afmeting van 45x45 mm, zijn precies geschaafd en geïmpregneerd voor een langdurige duurzaamheid. Deze vuren planken, afkomstig uit het hart van Noord Europa, stralen vakmanschap en kwaliteit uit. Als het nu gaat om een interieurproject binnenshuis of de constructie van een buitenproject, onze vuren planken bieden een betrouwbare en aantrekkelijke oplossing.

Unieke eigenschappen:
  • Afmetingen van 45x45 mm 
  • Geschaafd & geïmpregneerd
  • Optimale duurzaamheid
  • Noord-Europees vurenhout, bekend om schoonheid en stabiliteit.
Vuren hout uit Noord-Europa garandeert niet alleen duurzaamheid, maar ook een prachtige en tijdloze uitstraling. Met de geschaafde en geïmpregneerde vuren planken van 45x45 mm kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en geef uw project de solide basis die het verdient!
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...