Gebruik vuren Zweeds rabat als gevelbekleding of schutting en geniet van een prachtig resultaat

Bekijk ons assortiment

Houd jij van de look van potdekselen maar zoek je eigenlijk nét iets strakkers? Dan hebben wij de oplossing voor jou gevonden: vuren Zweeds rabat. De speciaal gevormde planken vallen naadloos in elkaar. Hierdoor ontstaat er een mooi aansluitend potdekselprofiel. Perfect voor gevelbekleding of schuttingen. Ben jij benieuwd naar dit mooie product? Wij vertellen jou graag meer.

Vuren Zweeds rabat

Heb jij wel eens van vuren Zweeds rabat gehoord? Het lijkt op potdekselen maar werkt nét even anders. De speciale houten planken hebben aan de onderkant een groef en aan de bovenkant een geschulpte rand. Hierdoor vallen de planken perfect in elkaar. Dit zorgt voor een mooi aansluitend potdekselprofiel. Bij potdekselen werk je normaal gesproken met gewone houten planken. Met Zweeds rabat krijg je net een andere uitstraling die veel mensen erg mooi vinden. Bovendien geeft het vurenhout een prachtige kleur aan het geheel. Vuren Zweeds rabat wordt veel gebruikt als schutting of gevelbekleding. Wij vertellen jou graag meer over dit mooie product.

Luxe gevelbekleding

Als gevelbekleding is vuren Zweeds rabat erg mooi. Potdekselen is tegenwoordig populair maar Zweeds rabat geeft nog een wat strakkere en luxere uitstraling. Bij de montage van je gevelbekleding blijft het belangrijk dat het hout kan ventileren. Daarom houd je aan de achterkant van het hout 28 mm ruimte. Ook aan de boven- en onderkant houd je 25 mm open. Voor het regelwerk kun je een minimale afmeting van 28 x 45 mm aanhouden. De afstand tussen de regels is 40 tot 60 cm, maar maximaal 40 cm op zonnige kanten. Wanneer je de planken bevestigd houd je 50 mm afstand van de kopse kant om scheuren te voorkomen. Voor je het weet heeft jouw gevel een compleet nieuwe look!

Prachtige schutting

Ook als schutting is vuren Zweeds rabat heel geschikt. Je kunt hiermee alle kanten op. Kies jij voor houten of betonnen palen tussen de schuttingdelen? Misschien verwerk jij de palen wel zo dat ze onzichtbaar zijn? De rabatdelen kun je horizontaal of verticaal gebruiken. Wees creatief! Zorg dat het regelwerk goed in orde is, dan zal de montage soepel verlopen. Gebruik onderaan de schutting een betonband van 20 cm en plaats bovenop de schutting een deklat. Zo zorg je voor een mooie afwerking en het hout wordt op deze manier beschermd tegen vocht. Dan kun jij lang genieten van je nieuwe schutting.

Bestel eenvoudig online

Bestel jouw vuren Zweeds rabat eenvoudig online in onze webshop. Als gespecialiseerde houtleverancier hebben wij alles in huis wat jij zoekt. Haal je bestelling af op onze locatie in Zoetermeer of profiteer van onze bezorgservice. Bij grotere bestellingen leveren wij de producten met ons eigen vervoer af op locatie. Wij nemen dan contact met jou op om een aflevermoment af te spreken. Heb je nog wat vragen of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Neem gerust contact op met onze experts, zij staan graag voor jou klaar.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...