Westdorp 540x1800

Bekijk ons solide Westdorp tuinscherm met afmetingen van 540x1800 mm, vervaardigd uit geïmpregneerd Noord-Europees vurenhout. De planken met een afmeting van 19x145 mm (ook de dwarsliggers), zijn bevestigd met RVS-schroeven voor de optimale duurzaamheid. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om deze schermen op maat te maken, zodat ze perfect bij uw wensen passen. Het tuinscherm is zeer geliefd voor het creëren van groene tuinwanden Het scherm gevuld met planten brengt een natuurlijke en aantrekkelijke uitstraling in uw tuin. Bestel uw Westdorp tuinscherm om uw project te vergroenen!
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Westdorp 540x1800
Prijs:
€ 27,00
Voorraad: 9
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Breedte (mm) 1.800
Lengte (mm) 540
Afwerking Geschaafd
Behandeling Hout Geïmpregneerd
Artikelcategorie Schermen vuren
Materiaalcode Vuren
Materiaalgroep codes Hout
SKU 310052

Productomschrijving

Onze Westdorp tuinscherm met de afmetingen van 540x1800 mm, met vakmanschap uit geïmpregneerd Noord-Europees vurenhout. De planken met een afmeting van 18x145 inclusief dwarsliggers zijn met precisie bevestigd met duurzame RVS-schroeven. Dit zorgt voor een langdurig en betrouwbaar tuinscherm. We bieden ook de mogelijkheid om de schermen op maat te laten maken, zodat ze precies aansluiten op uw wensen.

Belangrijkste kenmerken:
  • Geïmpregneerd Noord-Europees vurenhout.
  • Planken met afmetingen van 19x145 mm, inclusief dwarsliggers.
  • Bevestigd met RVS-schroeven.
  • Maatwerk beschikbaar.
Dit tuinscherm is vooral gewaardeerd voor het creëren van groene tuinwanden, waarbij verschillende planten worden gebruikt om het scherm om een aantrekkelijke manier te vullen. Bestel vandaag uw Westdorp tuinscherm om uw tuinproject compleet te maken.
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...