Western Red Cedar boeideel 18x285x5900 vi/lam gegrond

Boeideel van Western Red Cedar. De delen zijn gevingerlast en gelamineerd, 2x gegrond zodat u de boeidelen alleen maar af hoeft te lakken.Western Red Cedar, ook wel WRC genoemd, is een zachte houtsoort met de eigenschappen van hardhout. Red Cedar is erg populair en wordt veel gebruikt als gevelbekleding, schutting, boeideel of andere exclusieve afwerking. De eigenschappen van Red Cedar zijn: duurzaam (ook onbehandeld), veel kleurvariatie, een mooie tekening in het hout, licht van gewicht en bestand tegen houtrot. Red Ceder hoeft niet te worden behandeld en gaat in de loop van de tijd vergrijzen. Dit kan worden voorkomen door het WRC te behandelen met een olie of beits.
ruler-combined Selecteer productttype

Niet op voorraad

Selecteer afmetingen

Western Red Cedar boeideel 18x285x5900 vi/lam gegrond
Prijs:
€ 216,24
Voorraad: 0
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Behandeling Hout Onbehandeld
Artikelcategorie Western Red cedar
Materiaalcode Western Red Cedar
Materiaalgroep codes Hout
SKU 672028

Productomschrijving

Boeideel van Western Red Cedar. De delen zijn gevingerlast en gelamineerd, 2x gegrond zodat u de boeidelen alleen maar af hoeft te lakken.

Western Red Cedar, ook wel WRC genoemd, is een zachte houtsoort met de eigenschappen van hardhout. Red Cedar is erg populair en wordt veel gebruikt als gevelbekleding, schutting, boeideel of andere exclusieve afwerking. De eigenschappen van Red Cedar zijn: duurzaam (ook onbehandeld), veel kleurvariatie, een mooie tekening in het hout, licht van gewicht en bestand tegen houtrot. Red Ceder hoeft niet te worden behandeld en gaat in de loop van de tijd vergrijzen. Dit kan worden voorkomen door het WRC te behandelen met een olie of beits.
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...