Wilgenmat Concour lengte 3 m - 1750x3000

Onze Wilgenmat Concour met ca. 10 mm dikke wilgentenen is van uitstekende kwaliteit. Elke stengel is met zorg samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad, wat zorgt voor een duurzaam en stevig eindresultaat. De afmetingen van 1750x3000 mm biedt deze wilgenmat een uitstekende oplossing voor meerdere toepassingen. Deze wilgenmat Concour is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de perfecte afmeting kunt kiezen die bij uw wensen past. De mat is perfect geschikt voor het creëren van privacy in uw tuin, een natuurlijke afscheiding of om een decoratief element in uw tuin toe te voegen.Bestel vandaag nog en ontdek de mogelijkheden van de Wilgenmat Concour voor al uw projecten!
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Wilgenmat Concour lengte 3 m - 1750x3000
Prijs:
€ 39,95
Voorraad: 3
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Dikte (mm) 10
Breedte (mm) 1.750
Lengte (mm) 3.000
Artikelcategorie Afrastering natuurlijk
Materiaalcode Wilgentenen
Materiaalgroep codes Diverse natuurlijke materialen
SKU 903017

Productomschrijving

Ontdek onze hoogwaardige Wilgenmat concour. Elke 10 mm stengel van wilgenteen is samengebonden met behulp van gegalvaniseerd ijzerdraad, wat resulteert in een duurzaam en stevig eindresultaat. Met afmetingen van 1750x3000 mm biedt deze mat een uitstekende oplossing voor vele creatieve toepassingen.

Belangrijke kenmerken:
  • Gemaakt van 10 mm dikke wilgentenen
  • Stevig samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad, voor een langere levensduur
  • Verkrijgbaar in verschillende maten
Onze wilgenmat Concour is beschikbaar in verschillende maten waardoor u de ideale afmeting kunt kiezen die perfect aansluit op uw project. Deze mat is de perfecte kandidaat voor het creëren van privacy, een natuurlijke afscheiding, of een decoratief element. Bestel vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die onze wilgenmat te bieden heeft!
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...