Betonstaalbeugel tbv enkel gaas zak 6 st incl 12 schroeven

Voor het laten begroeien voor een schutting of muur worden vaak betonstaalmatten gebruikt. Met de betonstaalbeugel monteer je eenvoudig gaas vast aan de paal. Deze beugel is geschikt voor netten met een diameter van 5 mm. In dit zakje zitten 6 beugels en 12 schroeven, geschikt voor een betonstaalmat van maximaal 1800x1800 mm. Bij een grotere betonstaalmat raden we aan om meer beugels te gebruiken.
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Betonstaalbeugel tbv enkel gaas zak 6 st incl 12 schroeven
Prijs:
€ 1,25
Voorraad: 100+
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Verkoopeenheid PAK/PAK
Artikelcategorie Bevestigingsmateriaal: diverse
Basiseenheid PAK/PAK
Materiaalcode Staal
Materiaalgroep codes Metaal
SKU 401006

Productomschrijving

Voor het laten begroeien voor een schutting of muur worden vaak betonstaalmatten gebruikt. Met de betonstaalbeugel monteer je eenvoudig gaas vast aan de paal. Deze beugel is geschikt voor netten met een diameter van 5 mm. In dit zakje zitten 6 beugels en 12 schroeven, geschikt voor een betonstaalmat van maximaal 1800x1800 mm. Bij een grotere betonstaalmat raden we aan om meer beugels te gebruiken.

  • Tbv van 5 mm draad
  • Totale lengte 3,5 cm
  • Breedte 2 cm

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

betonstaalbeugel-voor-enkel-gaas (1).jpg
Voor het laten begroeien voor een schutting of muur worden vaak betonstaalmatten gebruikt. Met de zwarte betonstaalbeugel monteer je eenvoudig gaas vast aan de paal. Deze zwarte beugel is geschikt voor netten met een diameter van 5 mm. Per zak van 100 st.
€ 33,00
betonstaalklem-rubber.jpg
Voor het laten begroeien voor een schutting of muur worden vaak betonstaalmatten gebruikt. Deze bouwstaalmatten kunnen worden vastgezet met special betonstaalklemmen. Deze zijn zeer eenvoudig toe te passen door middel van één schroef. Gaasmatten bevestigen wordt op deze manier nog eenvoudiger en sneller dan eerst met onze traditionele betonstaalbeugels.
€ 20,00

Gerelateerde producten

betonstaalbeugel-voor-enkel-gaas (1).jpg
Voor het laten begroeien voor een schutting of muur worden vaak betonstaalmatten gebruikt. Met de betonstaalbeugel monteer je eenvoudig gaas vast aan de paal. Deze beugel is geschikt voor netten met een diameter van 5 mm. In dit zakje zitten 100 beugels.
€ 13,00
betonstaalbeugel-tbv-dubbel-gaas.jpg
Voor het laten begroeien voor een schutting of muur worden vaak betonstaalmatten gebruikt. Met de betonstaalbeugel monteer je eenvoudig gaas vast aan de paal. Deze beugel is geschikt voor maar liefst 2 netten met een diameter van 5 mm. Ideaal om netten met elkaar op 1 paal te verbinden. Per zak van 50 verkrijgbaar.
€ 9,00
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...