Betonstaalmat maas 100 verroest 2000x3000 draad 5 mm

Betonstaalmat verroest. Het geroeste ijzer geeft deze mat een stoer uiterlijk en is daarmee goed toe te passen in combinatie met cortenstaal of cortenstalen poeren van het merk Cortenpoer. Deze bouwstaalmat wordt veel gebruikt als afscheiding waar beplanting beplanting door kan groeien. De maaswijdte van deze draadmatten is 10 cm. Het draad van de bouwstaalmat is 5 mm.Voordat de beplanting aangroeit is het mogelijk om het gaas te bekleden met natuurlijke afscheidingen. Hiermee wordt niet alleen wind tegengehouden, maar ook privacy gecreëerd.
ruler-combined Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Betonstaalmat maas 100 verroest 2000x3000 draad 5 mm
Prijs:
€ 43,05
Voorraad: 43
truck Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Dikte (mm) 10
Breedte (mm) 2.000
Lengte (mm) 3.000
Behandeling metaal Thermisch verzinkt
Kleur Zilver
Kleur metalen deel Zilver
Artikelcategorie Betonstaalmatten
Materiaalcode Beton
Materiaalgroep codes Beton / steen
SKU 891032

Productomschrijving

Betonstaalmat verroest. Het geroeste ijzer geeft deze mat een stoer uiterlijk en is daarmee goed toe te passen in combinatie met cortenstaal. Deze bouwstaalmat wordt veel gebruikt als afscheiding waar beplanting beplanting door kan groeien. De maaswijdte van deze draadmatten is 10 cm. Het draad van de bouwstaalmat is 5 mm.

Voordat de beplanting aangroeit is het mogelijk om het gaas te bekleden met natuurlijke afscheidingen. Hiermee wordt niet alleen wind tegengehouden, maar ook privacy gecreëerd.

Gerelateerde producten

betonstaalmat-maaswijdte-10-cm (1).jpg
Gegalvaniseerde betonstaalmat. Uiterst geschikt om te gebruiken als afscheiding waar beplanting beplanting door kan groeien. De maaswijdte van deze draadmatten is 10 cm. Het draad van de bouwstaalmat is 5 mm.Voordat de beplanting aangroeit is het mogelijk om het gaas te bekleden met natuurlijke afscheidingen. Hiermee wordt niet alleen wind tegengehouden, maar ook privacy gecreëerd.
€ 72,50
betonstaalmat-met-zwarte-coating.jpg
Zwarte betonstaalmat. Het zwarte ijzer geeft deze mat een modern uiterlijk en is daarmee goed toe te passen in combinatie met cortenstaal of cortenstalen poeren van het merk Cortenpoer. Deze bouwstaalmat wordt veel gebruikt als afscheiding waar beplanting beplanting door kan groeien. De maaswijdte van deze draadmatten is 10 cm. Het draad van de bouwstaalmat is 5 mm.Voordat de beplanting aangroeit is het mogelijk om het gaas te bekleden met natuurlijke afscheidingen. Hiermee wordt niet alleen wind tegengehouden, maar ook privacy gecreëerd.
€ 51,15
betonstaalmat-maaswijdte-5-cm.jpg
Gegalvaniseerde betonstaalmat. Uiterst geschikt om te gebruiken als afscheiding waar beplanting beplanting door kan groeien. De maaswijdte van deze draadmatten is 5 cm. Het draad van de bouwstaalmat is 5 mm.Voordat de beplanting aangroeit is het mogelijk om het gaas te bekleden met natuurlijke afscheidingen. Hiermee wordt niet alleen wind tegengehouden, maar ook privacy gecreëerd.
€ 96,15
betonstaalmat-maaswijdte-75-cm.jpg
Gegalvaniseerde betonstaalmat met de afmeting 2025x3000 mm. Uiterst geschikt om te gebruiken als afscheiding waar beplanting beplanting door kan groeien. De maaswijdte van deze draadmatten is 7.5 cm. Het draad van de bouwstaalmat is 5 mm.Voordat de beplanting aangroeit is het mogelijk om het gaas te bekleden met natuurlijke afscheidingen. Hiermee wordt niet alleen wind tegengehouden, maar ook privacy gecreëerd.
€ 102,64
Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...