Hardhouten schutting: bekijk de mogelijkheden

Bekijk ons assortiment

Ben je op zoek naar een hardhouten schutting? Van Dorp Hout helpt je graag verder bij het vinden van de schutting die past bij jouw tuin. We hebben een breed assortiment met diverse hardhouten schuttingen in verschillende vormen en maten. Uiteraard kun je ook een schutting op maat laten maken van het gewenste hout. We beschikken over onze eigen zagerij, waardoor we je snel en efficiënt van dienst kunnen zijn. We zagen hout op maat voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Hardhouten schutting bij Van Dorp Hout

Van Dorp Hout heeft verschillende tuinschermen en schuttingen van eigen productlijn. Al deze tuinschermen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in eigen beheer geproduceerd, zodat de kwaliteit gegarandeerd kan worden. Hierbij heb je de keuze uit de materiaalsoorten Bangkirai en Keruing. Daarnaast kun je zelf bepalen hoeveel waarde u hecht aan uw privacy. We hebben volledig dichte tuinschermen, maar ook betonstaalmatten omlijst met Bangkirai. Wil je een hardhouten schutting op maat laten maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten kijken graag met je mee naar een passende oplossing binnen jouw wensen. 

De voordelen van een hardhouten schutting

Schuttingen van hardhout zijn sterk en daardoor duurzamer dan bijvoorbeeld schuttingen van zachthout. Hardhouten schuttingen zijn meestal duurder dan de variant gemaakt van zacht hout. Wel gaan ze, over het algemeen, een stuk langer mee en hebben ze minder onderhoud nodig. Elk type hardhout heeft zijn eigen uiterlijke kenmerken. Ook zijn er verschillende afwerkingen. Zo is er voor elke stijl een passende hardhouten schutting. Daarnaast kun je de schermen eventueel ook behandelen met beits, lazuur of olie

Zachthouten schutting

Bij Van Dorp Hout heb je niet alleen de keuze uit een hardhouten schutting. Ook voor zachthouten schuttingen kun je bij Van Dorp Hout terecht. Ook deze worden zelf geproduceerd en zijn daarom gegarandeerd van hoge kwaliteit. Wij hebben verschillende materialen waar we mee werken, namelijk Lariks, Douglas, (geïmpregneerd) Vuren en Grenen. We kunnen ze bruin en groen geïmpregneerd aanleveren, maar ook onbehandeld. Bekijk hier ons online assortiment. Staat het gewenste materiaal er niet tussen? Of wil je liever een andere dikte, breedte of hoogte? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen de wensen en zorgen we voor een oplossing op maat.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. Bij Van Dorp Hout zijn we sterk in advies en maatwerk. Doordat we onze eigen zagerij hebben kunnen we snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heb je een vraag over onze de mogelijkheden met een hardhouten schutting? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies of kom langs op onze locatie in Zoetermeer.

 

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...