Hout op maat: bij Van Dorp Hout zit u goed

Direct online bestellen

Bent u op zoek naar hout op maat voor in uw tuin, bedrijf of huis? Van Dorp Hout helpt u graag verder. Onze specialisten adviseren uw graag over alle houtsoorten en materialen en maken uw hout op maat graag. We beschikken over onze eigen zagerij waarmee we u van dienst kunnen zijn. Onze vakmensen helpen zowel de zakelijke klanten als particuliere, van hoveniers tot eenmalige klussen in de tuin. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Gespecialiseerd in hout op maat

Bij van Dorp Hout is niets teveel gevraagd. Wij hebben verschillende producten op voorraad: deuren, schuttingen, vlonders, beschoeiing en zelfs kunstof of ijzerwaren. Daarbij hebben we ook vele verschillen in alle producten. Zo hebben wij hardhouten deuren, maar heeft u liever zacht houten deuren of schuttingen, dan is dat ook mogelijk. Ook hebben wij plaatmateriaal zowel voor binnen als buiten. 

Wij zijn gespecialiseerd in hout op maat, wilt u een van deze producten op maat, dan helpen wij u graag verder. Naast hout hebben wij ook andere producten. Bent u op zoek naar verf, dak benodigdheden of gereedschap? Neem hier een kijkje.

Verschillende houtsoorten op maat

Van Dorp Hout werkt met een breed aanbod aan houtsoorten. Hoewel alle materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn, kunnen ze verschillen in de kosten. Deze kosten zijn vaak afhankelijk van levensduur, duurzaamheidsgraad en bewerking. Enkele materialen waar we mee werken zijn: Bangkirai, Favinha, Keruing, Vuren, Greniks, Laren, Kastanje, Bamboe, Accoya en vele anderen. Wilt u meer weten over deze verschillende soorten? Neem contact op.

Duurzaamheid is belangrijk

Als wij uw hout op maat verzorgen, werken wij het liefst met duurzame materialen. Dit levert naast de ecologische functie ook een optimale bijdrage aan een hoogwaardige kwaliteit van het bouwen met een langere levensduur. Wij werken met verschillende duurzame houtsoorten. 

Denk bijvoorbeeld aan Medite Tricoya Extreme. Deze houtsoort is een extreem duurzame MDF exterieur plaat, met een garantie van wel 50 jaar! Deze platen zijn erg geschikt om te beplakken en te schilderen. Door de minimale werking van de plaat is deze een stuk minder snel toe aan een onderhoudsbeurt dan andere soorten MDF.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. Bij Van Dorp Hout zijn we sterk in advies en maatwerk en kunnen we snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over hout op maat? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...