TopLine Bamboo® Bamboe dekdeel 20x140x2200 mm caramel

Referentie: 451422-BAMBOE201402200

De bamboe vlonderplank van TopLine Bamboo® is erg duurzaam en van de beste kwaliteit. De afmetingen van deze medium caramelized terrasplanken zijn 20x140x2200mm. Het terrasdeel is geolied en heeft een gladde zijde en een zijde standaard gegroefd met zijgroef voor eventuele ‘blinde’ bevestiging met clips. Ze kunnen zowel met de gladde als de ribbel kant naar boven worden gelegd. De kleur van de planken is caramel, wat een luxe en warme uitstraling geeft aan uw terras.

Lees meer over bamboe en het onderhouden.

Product specificaties

Bamboe is een ideaal materiaal wanneer u een houten tuinterras wilt aanleggen. Het materiaal is erg duurzaam. De meeste bamboe vlonderdelen worden CO2-neutraal of CO2-negatief geproduceerd. Daarnaast is deze houtsoort makkelijk te onderhouden en kleurvast.

Selecteer producttype

Productdetails

Materiaalsoort Bamboe
Behandeling Geolied
Kleur Caramel
Dikte d 0-25 mm
Breedte 91-145 mm
Lengte 1500-2500 mm

Selecteer afmetingen

Selecteer het gewenste product
Prijs p/s incl. btw.
Voorraad
Aantal
TopLine Bamboo® Bamboe dekdeel 20x140x2200 caramel
Prijs: € 30,59
Voorraad: 305

Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productomschrijving

Deze bamboe terrasplanken in de kleur Caramel kunnen op twee manieren gebruikt worden. Zowel met de gladde kant naar boven, als met de ribbels.

Met het gebruik met van het gladde oppervlak, krijgt uw terras een strakke look en feel. Deze unieke kleur creëert een warme uitstraling die bij uitstek geschikt is voor terrassen met veel bloemen en planten. 

Het gladde oppervlak zorgt er tevens voor dat het zeer gemakkelijk schoon te houden is. Anders dan het oppervlak doet voorkomen zijn deze bamboe terrasplanken niet glad maar stroef. 

Wanneer u minimaal 1x per jaar de bamboe terrasplanken onderhoudt door ze in de olie te zetten, dan blijven de terrasplanken ook stroef en kleurvast. De gladheid van bamboe wordt namelijk veroorzaakt door algen die zich in het oppervlakte van het hout nestelen en bij regen opzwellen en zeer glad worden. Het onderhouden van de bamboe terrasplanken met olie voorkomt dit. 

De bamboe terrasplanken zijn verkrijgbaar in de standaardmaat 14 cm x 2.20 meter. Het zijn sterke en stevige planken die tegen een stootje kunnen en daardoor uitermate geschikt zijn voor een buitenterras.

TopLine Bamboo® is een geregistreerd merk van Solid Bamboo B.V.

Over Van Dorp Hout

Wij zijn gespecialiseerd houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te kunnen verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout met een buitentoepassing. Heeft u een vraag over ons, onze producten, levertijden of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

Bamboe | Het verhaal van de houtnerf

Tussenruimte vlonderplanken bepalen

'Sinds 2020 doen wij zaken met Van Dorp Hout, dit is een fijne en mooie aanvulling op ons leveranciers. Door Van Dorp Hout kunnen wij nu zo veel meer mogelijkheden aanbieden aan de klant. Bedankt voor de super fijne samenwerking. Vooral met Timon, Jouk en Bart. We begrijpen elkaar. Hopen op nog vele jaren fijne samenwerking.'
Henk-Jan Visser - Visser Tuinservice
"Sinds kort (2020, red) ben ik met mijn Hoveniersbedrijf klant bij van Dorp hout. Naast een goede service hebben ze voor mij een buitenverblijf met zadeldak ontworpen, geproduceerd en als prefab pakket geleverd (Heb zelfs tijdens het productie proces in de werkplaats kunnen kijken). Ik ben blij verrast met de hoge kwaliteit die zij hebben geleverd."
Ed Kleinvelderman - Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed
"Prettig om zaken mee te doen. Snelle afhandeling van bestellingen, deskundig personeel en goede kwaliteit van producten. Tevens is er voldoende kennis aanwezig om specifieke oplossingen aan te dragen voor uitdagingen in de tuin."
Richard Knoop - Fika Hoveniers
"Wij hebben schuttingdelen besteld bij Van Dorp Hout. Deze zijn prima van kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Ik heb een aantal malen telefonisch contact gehad, en er werd altijd snel opgenomen en klantgericht te woord gestaan. De medewerkers hebben kennis van zaken en denken mee in oplossingen. Absoluut een topper, dit bedrijf!"
Hans Sommer - Particuliere klant

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag. Neem contact op met een van onze specialisten voor een passend advies.

  Vraag naar onze FSC® of PEFC gecertificeerde producten.
© 2021 Van Dorp Hout - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Copyright & Disclaimer - Disclaimer
Webdesign: G2O - Realisatie T100