Multiplex Okoume WBP 6 mm 2500x1220

Bestel de veelzijdige Multiplex Okoume WBP plaat voor duurzaamheid en bewerkingsgemak, perfect voor binnen- en buitentoepassingen. Dit hout uit Gabon heeft fijne nerven, laag gewicht, en een warme, zachtroze fineer. Het is geschikt voor gevelbekleding, kozijnen, en meer, en gaat minstens 10 jaar mee bij juiste verwerking.
Selecteer productttype

Op voorraad

Selecteer afmetingen

Multiplex Okoume WBP 6 mm 2500x1220
Prijs:
€ 70,46
Voorraad: 5
Gratis verzenden vanaf 1.000,- euro

Productdetails

Dikte (mm) 6
Breedte (mm) 1220
Lengte (mm) 2500
Artikelcategorie Plaatmateriaal
Materiaalcode Okoumé
Materiaalgroep codes Hout
SKU 880006

Productomschrijving

Bestel hier uw hoogwaardige Multiplex Okoume WBP plaat, bekend om zijn uitstekende duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze Okoume Multiplex is ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het hout is fijnnervig en heeft een laag soortelijk gewicht, waardoor het gemakkelijk te bewerken en schilderen is. De fineer van de plaat heeft een warme, zachtroze kleur en een aantrekkelijke tekening. Afwijkende maten of lengtes nodig? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Okoumé Multiplex met een dikte van 6 mm en afmetingen van 2500x1220 mm is al lange tijd de favoriet voor buitentoepassingen in Nederland. Dit hout komt voornamelijk uit Gabon, waar strenge overheidscontroles op houtkap gelden. Het fijnnervige karakter en lage gewicht maken de plaat bestand tegen vocht. Okoumé leent zich uitstekend voor bewerking en schilderwerk en wordt gewaardeerd om zijn warme, zachtroze fineer en fraaie tekening. Dit multiplex is perfect geschikt voor het Nederlandse klimaat.

Voor veeleisende buitenprojecten zoals gevelbekleding, kozijnen en dakkapellen is dit multiplex ideaal, en het is zelfs geschikt voor constructieve doeleinden (CE 2+). Het belangrijkste voor duurzaamheid is gronden en aflakken. Bij juiste verwerking gaat dit Okoumé multiplex minstens 10 jaar mee, zolang het op de juiste manier wordt behandeld en toegepast.

 

Search engine powered by ElasticSuite
Bezig met laden...