De basis is en blijft belangrijk. Ook als het om jouw tuinproject gaat! Wil je een mooie veranda, overkapping of blokhut plaatsen? Dan is het van belang om een stevige fundering aan te leggen. Zo voorkom je verzakken of omwaaien. Een poer is ideaal voor dit klusje. Lees alles over onze poeren, hoe jij ze stevig kunt bevestigen en hoe het bestellen werkt. Lees snel verder of bekijk direct het assortiment.

Wat is een poer?

Wanneer jij lang plezier wil hebben van je nieuwe overkapping, veranda, carport of tuinverblijf is het belangrijk dat je investeert in een stevige fundering. Een poer is dan precies wat je nodig hebt. Door gebruik te maken van betonpoeren zorg je voor een stevige basis die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Een poer is een soort pilaar, vaak van beton, die de constructie ondersteunt en ervoor zorgt dat de druk verdeeld wordt. Zo voorkom je verzakkingen en omwaaien. Lees verder om te ontdekken hoe je een poer precies kunt gebruiken voor jouw project.

Poeren gebruiken voor jouw project

Voordat je bijvoorbeeld een mooie overkapping of veranda gaat maken moet je een betrouwbare fundering maken. Wanneer je een poer wil gebruiken is het verstandig om op meerdere plekken poeren te plaatsen. Graaf op de plaatsen waar een poer moet komen een gat in de grond. Je kunt ervoor kiezen om de poer gelijk aan het maaiveld te houden of iets er bovenuit te laten steken. Onderin het gat leg je een tegel op de grond, daar komt de betonpoer op te staan. Vul het gat vervolgens aan met cement en water. Dit zorgt ervoor dat er een stevige klomp ontstaat van de poer, tegel en het cement.

Bestel eenvoudig online

Wil jij ook graag zo’n stevige ondergrond gaan maken voor je tuinverblijf, veranda, overkapping, carport of ander project? Goed nieuws, onze poeren zijn eenvoudig online te bestellen in de webshop. Zodra jij een bestelling geplaatst hebt kun je kiezen voor afhalen of bezorgen. Wanneer je een grote bestelling doet komen wij de producten graag op locatie afleveren met ons eigen vervoer. Bij ons kun je rekenen op maatwerk en uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat jij snel aan de slag kunt!

Neem contact op

Ontvang jij liever persoonlijk advies voordat je een poer bestelt? De adviseurs van Van Dorp Hout staan graag voor jou klaar. Al je vragen worden beantwoord en wij denken graag met jou mee. Neem contact op door te bellen, mailen of het onderstaande formulier in te vullen. Wij kijken uit naar jouw bericht en helpen je snel verder.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...