Gebruik verduurzaamd vurenhout voor je klus

Bekijk ons assortiment

Ben jij op zoek naar het beste hout voor jouw schutting, blokhut, gevelbekleding, overkapping of ander project? Dan raden wij verduurzaamd vurenhout aan. Vurenhout wordt niet voor niets ontzettend veel gebruikt voor allerlei constructies. Het is sterk, duurzaam en makkelijk te bewerken. Ons verduurzaamde vurenhout gaat dankzij impregnatie veel langer mee. Het is ook nog eens waterafstotend en bestand tegen invloeden van buitenaf zoals insecten en vocht. Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online, dan profiteer je ook nog eens van onze uitgebreide service.

De voordelen van vurenhout

Vurenhout wordt ontzettend veel gebruikt voor allerlei projecten, denk bijvoorbeeld aan overkappingen, vlonders, schuttingen, blokhutten, kozijnen, deuren, gevelbekleding en meer. Dat is niet zo gek, deze houtsoort heeft namelijk veel verschillende voordelen. Het is makkelijk te bewerken en toe te passen in allerlei constructies. Bovendien is vurenhout licht van gewicht en tegelijk erg sterk en duurzaam. Ook niet onbelangrijk, vurenhout is erg betaalbaar. Genoeg redenen om voor vurenhout te kiezen!

Verduurzaamd vurenhout

Verduurzaamd vurenhout is behandeld zodat het nog langer meegaat en beter bestand is tegen allerlei invloeden. Het vurenhout in ons assortiment is verduurzaamd door te impregneren. Geïmpregneerd hout is behandeld met een middel dat houtrot en insecten geen kans geeft om schade aan te richten. Door het impregneren wordt het hout waterafstotend waardoor je schimmel en aanslag van mossen of algen voorkomt. Verduurzaamd vurenhout gaat tot wel 5 keer langer mee.

Ons assortiment

In ons assortiment vind je veel verschillende soorten en maten verduurzaamd vurenhout. Ga bijvoorbeeld voor een mooie balk, plank, dekdeel, rabatdeel, paal, rhombusdeel, channelsiding deel of hoeklat. De producten zijn gemaakt van mooie kwaliteit verduurzaamd vurenhout uit Noord-Europa. Dit is gunstig omdat de boom daar rustig groeit, wat uiteindelijk rustig en stabiel hout oplevert. Bij ons vind je altijd het perfecte hout voor jouw project.

Onze service: afhalen of bezorgen

Wanneer je verduurzaamd vurenhout besteld kun je kiezen voor afhalen of bezorgen. Haal je bestelling zelf even af op onze locatie in Zoetermeer. Dit is mogelijk binnen de openingstijden. Laat je het hout liever thuis bezorgen? Een kleine bestelling kunnen wij via PostNL verzenden. Wanneer het om een grotere bestelling gaat komen wij die graag op locatie afleveren met ons eigen vervoer. In dat geval nemen wij na je bestelling contact op om een bezorgmoment af te spreken.

Persoonlijk advies

Weet je niet precies welk soort hout je nodig hebt? Heb je vragen over ons verduurzaamd vurenhout? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze professionals staan graag voor jou klaar. Zij geven jou alle tips en informatie die je nodig hebt. Wanneer je maatwerk nodig hebt kun je ook bij ons terecht. Samen vinden we altijd een passende oplossing.

Search engine powered by ElasticSuite
loader
Bezig met laden...